Cobra Museum voor Moderne Kunst

Meer dan 500 bezoekers bij heropening Cobra Museum Amstelveen

Amstelveen - Na bijna zes maanden gingen vandaag de deuren van het Cobra Museum in Amstelveen weer open voor vele museumfans. Zij keken met name reikhalzend uit naar de unieke tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution.

De tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution trok gelijk op de eerste dag al meer dan 500 bezoekers.  De unieke Gelman Collection of Mexican Modern Art is voor het eerst in Nederland te zien en bevat maar liefst 23 werken van de hand van Frida Kahlo, waaronder enkele van haar beroemde zelfportretten.

De eerste bezoekers van het Amstelveense museum kregen een warm onthaal van waarnemend directeur Stefan van Raay. Er is nog genoeg kans de tentoonstelling met eigen ogen te bekijken: tot en met 26 september 2021 is het Cobra Museum dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

cobramuseum_heropening_1.jpg

De eerste bezoekers ontvingen uit handen van Stefan van Raay de catalogus en genoten van de topstukken van Frida Kahlo en haar tijdgenoten in het Cobra Museum in Amstelveen, foto: Cobra Museum voor Moderne Kunst


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.