Cobra Museum voor Moderne Kunst

Meer dan 500 bezoekers bij heropening Cobra Museum Amstelveen

Amstelveen - Na bijna zes maanden gingen vandaag de deuren van het Cobra Museum in Amstelveen weer open voor vele museumfans. Zij keken met name reikhalzend uit naar de unieke tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution.

De tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution trok gelijk op de eerste dag al meer dan 500 bezoekers.  De unieke Gelman Collection of Mexican Modern Art is voor het eerst in Nederland te zien en bevat maar liefst 23 werken van de hand van Frida Kahlo, waaronder enkele van haar beroemde zelfportretten.

De eerste bezoekers van het Amstelveense museum kregen een warm onthaal van waarnemend directeur Stefan van Raay. Er is nog genoeg kans de tentoonstelling met eigen ogen te bekijken: tot en met 26 september 2021 is het Cobra Museum dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

cobramuseum_heropening_1.jpg

De eerste bezoekers ontvingen uit handen van Stefan van Raay de catalogus en genoten van de topstukken van Frida Kahlo en haar tijdgenoten in het Cobra Museum in Amstelveen, foto: Cobra Museum voor Moderne Kunst


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.