Pixabay.com

Na meer dan halve eeuw einde verhaal voor Poelster Bosloop op Tweede Paasdag

Amstelveen - Door toenemende regelgeving, afnemende deelnemersaantallen en flink oplopende kosten heeft ASV De Poelster besloten om de traditionele Poelster Bosloop, die al meer dan 50 jaar op Tweede Paasdag wordt gehouden, niet langer te organiseren.

Het is voor de vereniging eveneens haast ondoenlijk geworden om een obstakelvrij, veilig en leuk parcours uit te zetten, mede vanwege de toenemende drukte rond het Bloesempark en de uitgebreide en langdurige werkzaamheden aan de A9.

Daarmee was de 52e editie, in 2023, de laatste. Toen al moest de kindsrun worden geschrapt in verband met de drukte in het bloesempark.

'Onze dank en hulde aan iedereen die tijdens één of meer van de 52 edities heeft meelopen en aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt,' zo meldt de organisatie.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 17:40

Amstelveen van voorheen (400)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 400 een oude foto van de  gemeentelijk reinigingsdienst, die in 1960 in colonne door Amstelveen trok.

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.