Fotografie JKF (STUDIOJEROENDEJONG)

Op kantoor bij Jeroen Pijnaker

Amstelveen - Waarom voelt iemand zich thuis in zijn woon- of werkomgeving? In een reeks artikelen spreken we met Amstelveners in en over hun eigen interieurs. In dit artikel zijn we welkom in het nieuwe kantoor van Jeroen Hypotheekadvies op het Hueseplein te Amstelveen.

Als je voor het nieuwe onderkomen van Jeroen Hypotheekadvies staat kijk je door het grote raam op het kloppende hart van een snelgroeiend bedrijf: de mensen van Jeroen Hypotheekadvies. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en je voelt direct de dynamiek van dit bedrijf. Het interieur en de werkplekken ogen modern en open. Dat hier niet zo lang geleden nog een Chinese acupunctuur-praktijk gevestigd was is op geen enkele manier meer te zien.  

'Ik wil elke dag met fijne klanten en collega’s leuk werk doen en mensen echt helpen. Ons nieuwe pand is een omgeving die dat mogelijk maakt'
Jeroen Pijnaker – Jeroen Hypotheekadvies

jkf_studiojeroendejong01.jpg
Fotografie: JKF

Jeroen Pijnaker, eigenaar van Jeroen Hypotheekadvies

Jeroen zit al vrijwel zijn hele leven in het hypotheek vak. Niet als zelfstandig ondernemer maar omdat hij opgroeide in een echte ondernemersfamilie kon die stap niet lang uitblijven. Bijna 3 jaar geleden zag Jeroen Hypotheekadvies dan ook het daglicht. Inmiddels is dit de derde kantoorlocatie van het bedrijf:
“Onze eerste ruimte was meer een garage dan een echt kantoor,” vertelt Jeroen. “Ons tweede kantoor bevond zich in een bedrijfsverzamelgebouw en dat was zeker een stap in de goede richting. Maar we wilden meer dynamiek en onze eigen identiteit in de werkomgeving brengen dus toen zijn we bij dit kantoor uitgekomen. Hier komt alles samen.”

Groeien naar een eigen kantoor

Het groeiende bedrijf – er werken inmiddels 5 mensen – kwam tijdens haar zoektocht bij een pand waar voorheen een accupunctuur-praktijk gevestigd was. Jeroen’s vrouw Joyce was degene die grote mogelijkheden zag en besloten werd het pand aan te kopen. De bestaande inrichting is vakkundig gesloopt, wat overbleef was een grote open ruimte van ongeveer 135m2. Ze gingen op zoek naar een specialist om deze ruimte geheel naar wens in te richten.

jkf_studiojeroendejong02.jpg
Fotografie JKF

Van lege ruimte naar dynamische werkomgeving

“Via de Ondernemersvereniging Amstelveen zijn we in contact gekomen met Jeroen de Jong, specialist op het gebied van interieurs van woon- en werkruimtes en natuurlijk mijn naamgenoot. Na een pitch waarbij we echt het gevoel hadden dat hij goed geluisterd had naar onze wensen kozen we voor zijn bedrijf STUDIOJEROENDEJONG. 
Van die keuze hebben we absoluut geen spijt, elke keer weer voelen we ons trots op wat we al hebben bereikt. Ons kantoor en het interieur weerspiegelt niet alleen de mooie groei die we nog steeds doormaken maar vooral onze bedrijfscultuur waar transparantie en persoonlijk contact centraal staat.“

jkf_studiojeroendejong03.jpg
Fotografie JKF

Een uniek concept in hypotheekadvies

“We zijn een modern bedrijf met ouderwetse dienstverlening” vertelt Jeroen Pijnaker. Modern in de manier van communiceren, duidelijk, snel en transparant. Natuurlijk maken we gebruik van alle mogelijkheden die digitalisering met zich meebrengt. Maar tegelijkertijd ook ouderwets, we staan midden in de samenleving en iedereen moet zich welkom voelen, van 18 tot 80 jaar oud. Ons interieur straalt dat precies uit, dat vind ik heel knap ontworpen en uitgevoerd door STUDIOJEROENDEJONG.

STUDIOJEROENDEJONG – ook in gesprek met een specialist op het gebied van interieurarchitectuur?


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.