Fotografie JKF (STUDIOJEROENDEJONG)

Op kantoor bij Jeroen Pijnaker

Amstelveen - Waarom voelt iemand zich thuis in zijn woon- of werkomgeving? In een reeks artikelen spreken we met Amstelveners in en over hun eigen interieurs. In dit artikel zijn we welkom in het nieuwe kantoor van Jeroen Hypotheekadvies op het Hueseplein te Amstelveen.

Als je voor het nieuwe onderkomen van Jeroen Hypotheekadvies staat kijk je door het grote raam op het kloppende hart van een snelgroeiend bedrijf: de mensen van Jeroen Hypotheekadvies. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en je voelt direct de dynamiek van dit bedrijf. Het interieur en de werkplekken ogen modern en open. Dat hier niet zo lang geleden nog een Chinese acupunctuur-praktijk gevestigd was is op geen enkele manier meer te zien.  

'Ik wil elke dag met fijne klanten en collega’s leuk werk doen en mensen echt helpen. Ons nieuwe pand is een omgeving die dat mogelijk maakt'
Jeroen Pijnaker – Jeroen Hypotheekadvies

jkf_studiojeroendejong01.jpg
Fotografie: JKF

Jeroen Pijnaker, eigenaar van Jeroen Hypotheekadvies

Jeroen zit al vrijwel zijn hele leven in het hypotheek vak. Niet als zelfstandig ondernemer maar omdat hij opgroeide in een echte ondernemersfamilie kon die stap niet lang uitblijven. Bijna 3 jaar geleden zag Jeroen Hypotheekadvies dan ook het daglicht. Inmiddels is dit de derde kantoorlocatie van het bedrijf:
“Onze eerste ruimte was meer een garage dan een echt kantoor,” vertelt Jeroen. “Ons tweede kantoor bevond zich in een bedrijfsverzamelgebouw en dat was zeker een stap in de goede richting. Maar we wilden meer dynamiek en onze eigen identiteit in de werkomgeving brengen dus toen zijn we bij dit kantoor uitgekomen. Hier komt alles samen.”

Groeien naar een eigen kantoor

Het groeiende bedrijf – er werken inmiddels 5 mensen – kwam tijdens haar zoektocht bij een pand waar voorheen een accupunctuur-praktijk gevestigd was. Jeroen’s vrouw Joyce was degene die grote mogelijkheden zag en besloten werd het pand aan te kopen. De bestaande inrichting is vakkundig gesloopt, wat overbleef was een grote open ruimte van ongeveer 135m2. Ze gingen op zoek naar een specialist om deze ruimte geheel naar wens in te richten.

jkf_studiojeroendejong02.jpg
Fotografie JKF

Van lege ruimte naar dynamische werkomgeving

“Via de Ondernemersvereniging Amstelveen zijn we in contact gekomen met Jeroen de Jong, specialist op het gebied van interieurs van woon- en werkruimtes en natuurlijk mijn naamgenoot. Na een pitch waarbij we echt het gevoel hadden dat hij goed geluisterd had naar onze wensen kozen we voor zijn bedrijf STUDIOJEROENDEJONG. 
Van die keuze hebben we absoluut geen spijt, elke keer weer voelen we ons trots op wat we al hebben bereikt. Ons kantoor en het interieur weerspiegelt niet alleen de mooie groei die we nog steeds doormaken maar vooral onze bedrijfscultuur waar transparantie en persoonlijk contact centraal staat.“

jkf_studiojeroendejong03.jpg
Fotografie JKF

Een uniek concept in hypotheekadvies

“We zijn een modern bedrijf met ouderwetse dienstverlening” vertelt Jeroen Pijnaker. Modern in de manier van communiceren, duidelijk, snel en transparant. Natuurlijk maken we gebruik van alle mogelijkheden die digitalisering met zich meebrengt. Maar tegelijkertijd ook ouderwets, we staan midden in de samenleving en iedereen moet zich welkom voelen, van 18 tot 80 jaar oud. Ons interieur straalt dat precies uit, dat vind ik heel knap ontworpen en uitgevoerd door STUDIOJEROENDEJONG.

STUDIOJEROENDEJONG – ook in gesprek met een specialist op het gebied van interieurarchitectuur?


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.