Initiatiefnemers: Peter Verhoeven, Ted Janssen & Rob Nielen

Opening Amstelveens hospice loopt vertraging op

AMSTELVEEN - De initiatiefnemers voor het opzetten van een Amstelveens hospice hebben te maken gekregen met een tegenslag. Ze hadden een gebouw op het oog om het hospice in te vestigen, maar dit bleek toch teveel kosten met zich mee te brengen. Ze moeten daarom op zoek naar nieuwe huisvesting.

"Afgelopen juni hebben wij kenbaar gemaakt mogelijk een locatie gevonden te hebben waar we in 2018 de deuren van Hospice Amsteloever wilden openen. Gebleken is echter dat de kosten voor deze locatie voor ons niet haalbaar zijn. Wij moesten dan ook op zoek naar een andere locatie", schrijven de initiatiefnemers in een persbericht.

Nieuwe locatie
Gelukkig hebben Peter Verhoeven, Rob Nielsen en Ted Janssen twee nieuwe opties op het oog waar veel van hun wensen gerealiseerd kunnen worden. "De ene optie is een casco-gebouw dat inwendig nog helemaal ingericht en afgebouwd moet worden. De andere optie moet nog ontworpen en gebouwd worden. In beide gevallen kunnen veel van onze ideeën verwezenlijkt worden. We willen echt een omgeving bieden waarbij het gevoel en de uitstraling past bij een Bijna-Thuis-Huis."

Vertraging
De organisatie laat weten dat een opening begin 2018 niet meer haalbaar is door de onverhoopt langere zoektocht naar een geschikte locatie. Meer informatie over een openingsdatum volgt zodra er een definitieve locatie is gekozen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.