Davey Photography, Davey Baas
112

Overleden vrouw aangetroffen onder verdachte omstandigheden; onderzoek in gang gezet

Amstelveen - In een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen is de Dienst Forensische Opsporing vanmorgen een onderzoek gestart, nadat een overleden vrouw is aangetroffen onder verdachte omstandigheden. 

Naast de dienst Forensische Opsporing is ook de recherche ter plaatse.

UPDATE 2 vr 11/9: Geen misdrijf

UPDATE 1: Slachtoffer 26 jaar, man van 33 aangehouden

Een deel van de omgeving van de woning is afgezet.  De politie kan momenteel nog niet meer zeggen over de zaak; het is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen.

Vanmorgen vroeg, rond kwart voor vijf, blijken diverse ambulances en de brandweer met spoed naar de Suze Groeneweglaan te zijn gestuurd voor een reanimatie.

112_vtf verdachte.jpg
Foto: VTF

112_suze_groeneweglaan_dpdb_onderzoek2.jpg
Foto: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 17:40

Amstelveen van voorheen (400)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 400 een oude foto van de  gemeentelijk reinigingsdienst, die in 1960 in colonne door Amstelveen trok.

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.