Davey Photography, Davey Baas

Rollerskate-disco in winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In het kader van het evenement Amstelveen in 24Hrs staat het Amstelveense winkelcentrum zaterdagavond in het teken van een heuse rollerskate-disco. 

Voor het evenement was vooral veel belangstelling: het was pijlsnel uitverkocht. Na sluitingstijd van het winkelcentrum gingen de deuren open voor de rollerskatedisco en tot 22.00 uur kunnen deelnemers in sessies van een half uur losgaan en zwieren op dj-beats in het Binnenhof. 

Op social media meldt het winkelcentrum dat beginners en supertalenten kris-kras door elkaar te aanschouwen zijn. Winkelcentrum Stadshart Amstelveen staat het hele weekeinde (ook zondag) nog in het teken van een grote Fashion Fun Fair, met diverse activiteiten.

Vandaag staat Amstelveen een dag lang in het teken van Amstelveen in 24Hrs: de gemeente kan deze dag 'ontdekt'  worden aan de hand van meer dan 50 verschillende activiteiten. Veel van de evenementen zijn vandaag goed bezocht.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.