Davey Photography, Davey Baas

Rollerskate-disco in winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In het kader van het evenement Amstelveen in 24Hrs staat het Amstelveense winkelcentrum zaterdagavond in het teken van een heuse rollerskate-disco. 

Voor het evenement was vooral veel belangstelling: het was pijlsnel uitverkocht. Na sluitingstijd van het winkelcentrum gingen de deuren open voor de rollerskatedisco en tot 22.00 uur kunnen deelnemers in sessies van een half uur losgaan en zwieren op dj-beats in het Binnenhof. 

Op social media meldt het winkelcentrum dat beginners en supertalenten kris-kras door elkaar te aanschouwen zijn. Winkelcentrum Stadshart Amstelveen staat het hele weekeinde (ook zondag) nog in het teken van een grote Fashion Fun Fair, met diverse activiteiten.

Vandaag staat Amstelveen een dag lang in het teken van Amstelveen in 24Hrs: de gemeente kan deze dag 'ontdekt'  worden aan de hand van meer dan 50 verschillende activiteiten. Veel van de evenementen zijn vandaag goed bezocht.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.