via Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen opent seizoen met Festival Het Dak Eraf

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen opent het nieuwe seizoen op zeer bijzondere wijze met een Festivalweek vol muziek, cabaret, toneel en (jeugd)theater in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Het openingsfestival Het Dak Eraf vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag 6 september. 

Op het programma grote namen als Karin Bloemen, Sjors van der Panne, Jan Jaap van der Wal, Bram van der Vlugt en voor de kleintjes Nijntje (2+), Dikkie Dik en de tart (2+) en Over een kleine mol … (2+). Unieke en intieme avonden, vrij en veilig in de buitenlucht. 

Programma

wo 2 september
11.00 en 14.00 uur – Over een kleine mol… (2+)
20.00 uur – Klapstoelkabaret met Kiki Schippers en Thijs van de Meeberg

vr 4 september
20.00 uur – Sjors van der Panne

za 5 september
11.00 en 14.00 uur – Nijntje op de fiets (2+)
20.00 uur – Karin Bloemen

zo 6 september
11.00 en 14.00 uur – Dikkie Dik en de tart (2+)
16.00 uur – De Les met Bram van der Vlugt
20.00 uur - Jan Jaap van der Wal

Nieuwe seizoen online en kaartverkoop gestart
Het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen staat online en de kaartverkoop is gestart. Een seizoen vol ijzersterk cabaret, prachtig toneel, mooie concerten, vrolijke jeugdvoorstellingen en meer! Voor de maanden september t/m december is er een brochure gemaakt, die online te bekijken is op www.schouwburgamstelveen.nl/2021.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (247)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 247 weer eens een foto van Plein 60: een prentbriefkaart uit 1974.

Sport gisteren 13:00

Schermtalent Thomas in Nederlands team

Amstelveen - Schermen doet bij velen van ons denken aan filmscènes zoals die van Pirates of the Caribbean, waar kapitein Jack Sparrow met zijn zwaard tal van avonturen beleeft. En dit is ook één van de redenen waarom kinderen getriggerd worden door de sport. Toch heeft schermen iets mystieks. Het pak, de regels en de subtiele bewegingen. Een interview met de Amstelveense Thomas Dijkstra die de sport al sinds zijn 6e beoefent en inmiddels tot het Nederlands Team behoort. 

112 gisteren 08:38

Gewonde bij nachtelijke botsing Bovenkerkerweg

Amstelveen - Bij een ongeval op de Bovenkerkerweg, ter hoogte van de kruising met de Nesserlaan, is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt.

Algemeen 15 mei 2021 11:38

Amstelveen schudt slaapstad-imago af: trendy & hip

Amstelveen - Amstelveen lijkt het imago van saaie slaapstad behoorlijk te hebben afgeschud. De Telegraaf meldt in een paginagroot lifestyleartikel in de zaterdagkrant dat Amstelveen tegenwoordig als trendy gekwalificeerd kan worden, mede door een eerdere notering in het trendy platform USE-IT EUROPE.

Algemeen 15 mei 2021 10:00

Ketting kledingruil nu ook in Amstelveen

Amstelveen - Gratis nieuwe outfits, mensen in de buurt leren kennen én kledingverspilling tegengaan. Dat zijn de ingrediënten van de ‘Ketting Kledingruil’. De 21-jarige Denise Abbel kwam dit initiatief tegen en werd direct enthousiast. ‘Het is echt een win-win-win situatie en tot mijn grote verbazing bestond dit nog niet in Amstelveen.’ Een interview met deze ondernemende jongedame die graag uitlegt hoe je mee kunt doen.