Schrikmoment: brandalarm bij De Meent

AMSTELVEEN - Een schrikmoment bij wijkcentrum De Meent in Amstelveen Zuid, nadat vanavond even na 21.00 uur het brandalarm was afgegaan.

Hulpdiensten spoedden zich naar het complex, dat al twee keer eerder door brand is verwoest (in 1987 en in 2009). Gelukkig bleek het deze keer loos alarm en konden de hulpdiensten weer terugkeren. Omdat bij het betreden van het pand door de brandweer ook het inbraakalarm afging, kwam ook de politie ook nog even ter plaatse.

Video's
Bekijk onderstaand twee video's (YouTube) van de brand in 1987, die destijds werden gemaakt door Amstelvener Jerry van Rijsbergen.

Deel 1

https://www.youtube.com/watch?v=DPxZctzfUqw

Deel 2

https://www.youtube.com/watch?v=NJvtQYqUTfY


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 17:40

Amstelveen van voorheen (400)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 400 een oude foto van de  gemeentelijk reinigingsdienst, die in 1960 in colonne door Amstelveen trok.

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.