Davey Photography, Davey Baas
112

Speciaal interventieteam politie haalt verwarde man uit Amstelveense flatwoning

Amstelveen - Onder de aanwezigheid van een enorme batterij hulpdiensten heeft een speciaal interventieteam van de polite vrijdagmiddag een verward persoon uit een flatwoning aan het Goereesepad in Amstelveen gehaald.

Diverse polite-eenheden, ambulances, meerdere brandweerwagens inclusief een quick response team en een speciaal interventieteam van de politie (met hondengeleider) waren vanmiddag aanwezig bij de flat nadat in eerste instantie een brandmelding was binnengekomen.

interevtnieteam dpdb aveen 080324.jpg

Het interventieteam (DSI) wist uiteindelijk abseilend vanaf het dak van de flat de flatwoning te bereiken en de man kon rond 17.15 uur uit de woning worden gehaald. De verwarde man is met een ambulance en onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis. 

dpdb jm interventieteam.jpg

De aanwezigheid van de hulpdiensten en de actie van het interventieteam trokken veel bekijks.

dpdb interventieteam verward persoon amstelveen.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas/Pieter Schilt/Jasper Meekel


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.