Tineke Schouten keert 16 november terug naar Schouwburg

Tineke Schouten keert 16 november terug naar Schouwburg

AMSTELVEEN - Tineke Schouten keert op donderdag 16 november terug naar de Schouwburg in Amstelveen. Ze treedt op in de grote zaal met de reprise van haar voorstelling T-splitsing.

Schouten tourde vorig jaar al door het land met deze voorstelling, maar wegens succes zijn er nog meer data toegevoegd. De comédienne gaat nog zeker tot mei volgend jaar door met T-Splitsing. Op 16 november is de voorstelling nogmaals in de Schouwburg van Amstelveen te bewonderen.

Keuzes
In Tineke's theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een heel andere afslag op de T-splitsing had genomen? Op komische wijze blikt ze terug en stelt ze zich voor hoe het leven had kunnen verlopen als ze andere keuzes had gemaakt, natuurlijk met haar welbekende typetjes als Bep Lachebek.

Kaarten
Voor de reprise van T-Splitsing zijn nog kaarten beschikbaar. Deze bestel je via de website van Schouwburg Amstelveen.


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.