Top 3-notering voor The WineKitchen tijdens markante verkiezing

AMSTELVEEN - Horeca-ondernemers Remco & Jessica Snoek en Edo Kamping van de restaurants 'The WineKitchen' en 'The WineKitchen At Sea' zijn gisteren als derde geëindigd in de regio-verkiezing 'Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland 2016/17.' Winnaar werd Marianne Langeveld van Hotel Texel.

KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. De prijs wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren.

Het ondernemerstrio van The WineKitchen werd eerder dit voorjaar genomineerd. Begin januari 2017 wordt tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. De veertien regiowinnaars, onder wie NH-winnaar Hotel Texel, strijden dan tegen elkaar. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.