Van Lego kun je alles maken

AMSTELVEEN - Dat je van Lego alles kunt maken, wordt vandaag maar weer eens bewezen in Stadshart Amstelveen, dat in het teken staat van een grote LEGO Experience

In het vandaag drukbezochte winkelcentrum staan grote LEGO beelden, zoals op de foto. Bezoekers kunnen  op ontdekkingsreis langs talloze LEGO modellen en maken kennis met verschillende dieren en bouwwerken vanuit de hele wereld.

In het Rembrandthof is zelfs een echte LEGO Jungle gecreëerd, compleet met LEGO dieren, planten en Jungle geluiden.

Stadshart Amstelveen staat nog tot en met zondag 11 september in het teken van de LEGO Experience. Er is van alles te beleven in het winkelcentrum, een activiteit voor het hele gezin.


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.