Vrijwilligers halen 11.000 euro op voor Rode Kruis

Vrijwilligers halen 11.000 euro op voor Rode Kruis Foto: Burgemeester Bas Eenhoorn (derde van links) gaat op de foto met de vrijwilligers van de CREA-groep van het Rode Kruis. [Gemeente Amstelveen]

Amstelveen - De tientallen vrijwilligers van de CREA-groep van het Rode Kruis in Amstelveen hebben in 2018 bijna 11.000 euro verdiend voor het goede doel. Burgemeester Bas Eenhoorn bezocht woensdag de eindejaarsbijeenkomst van de organisatie om de vrijwilligers uit Amstelveen, Uithoorn en Amsterdam te bedanken voor hun inzet.

Enkele dames zetten zich al veertig jaar in voor het Rode Kruis. Zij ontvingen een certificaat en een medaille. “Het is geweldig om te zien met hoeveel bevlogenheid de vrijwilligers dit werk doen”, zegt Eenhoorn in een persbericht van de gemeente. “Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.”

Creaties

Het geld werd opgehaald dankzij de verkoop van onder meer geborduurde gastendoekjes, gehaakte voetbalpoppetjes en versierde ansichtkaarten. De creaties van de vrijwilligers worden verkocht in de winkel van het Rode Kruis aan de Van der Leeklaan in Amstelveen.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties