Peter en Eva helpen je graag met jouw intersportbenodigdheden. [Beeld: Anko Stoffels]

We mogen weer: wintersport!

AMSTELVEEN/VINKEVEEN - Met een volledig nieuwe collectie is dé wintersportspecialist, op nog geen tien minuten rijden van Amstelveen, klaar voor een prachtig wintersportseizoen. ‘Je vindt bij ons al het materiaal dat je nodig hebt en we hebben veel nieuwe merken aan onze collectie toegevoegd’, aldus Peter Boxhoorn, eigenaar Topsurf Vinkeveen.

De medewerkers van Topsurf hebben een grote liefde voor wintersporten. Ze helpen al meer dan 35 jaar met hun passie en expertise iedereen aan het beste materiaal voor een geweldige vakantie.

Kindergroeiplan
Voor kinderen hebben ze bij Topsurf jaren geleden een bijzonder en voordelig concept ontwikkeld. ‘Kinderen groeien snel. We begrijpen dat je liever niet voor een enkel wintersportseizoen ski’s en schoenen wilt aanschaffen. Daarom hebben wij al jaren het Kindergroeiplan’, aldus Peter.

Het idee is simpel: je schaft een paar ski’s en schoenen voor je kind aan. Een jaar later lever je deze, indien uitgegroeid, weer bij Topsurf in. Peter: ‘Je ruilt de oude in en zoekt weer passende ski’s en schoenen uit. De afschrijving ligt veel lager dan wat normaal een week huur kost in de Alpen.’ ‘En scheelt echt veel geld als je twee keer per jaar gaat’, vult Eva uit. ‘Daarnaast is de kwaliteit van onze producten ook beter dan wat je bij een verhuurbedrijf ter plaatse krijgt.’

Nieuwe merken
Het Kindergroeiplan sluit naadloos aan bij het nieuwe kinderkledingmerk ‘Picture’. ‘Dit volledig ecologisch verantwoorde merk – de kleding is volledig gemaakt uit PET-fl essen - groeit mee met je kind. Je kunt de broek en de mouwen namelijk laten verlengen, zo heb je zeker meerdere seizoenen plezier van je spullen’, legt Peter uit.

Naast Picture kun je bij Topsurf voor je kinderen ook terecht voor de kledingmerken: Peak Performance, Kjus en Protest.

Dames & Heren
En natuurlijk is er ook dit seizoen een volledig nieuwe dames- en herencollectie te vinden. Naast de prachtige kledingmerken als J. Lindeberg, Fusalp en de exclusieve collectie Hemsedal van het merk Bergans vind je ook een mooie collectie tassen (Douchebags) ontworpen door de bekende Zweedse skiër Jon Olsson.

Topsurf Vinkeveen biedt een mooie mix van klassieke ski-kleding, een vernieuwde snowboardhoek, een uitgebreide kindercollectie en bovenal gepassioneerd personeel. En met de grootste collectie Hestra-handschoenen van Nederland weet je dat je met een specialist te maken hebt.

Informatie
Topsurf Vinkeveen | Vinkenkade 31 | Vinkeveen | Telefoon 0294 291812 | www.topsurf.nl |
Open: Ma: 12.00 - 18.00; Di-Wo-Vr 10.00 – 18.00; Do: 10.00 – 21.00; Za: 10.00 – 17.00; Zo: 12.00 – 17.00

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazien No.26, December 2017]
(advertorial)

Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.