Winnaars voor Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Cinema Amstelveen 2x2 kaartjes voor de film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 op 27 november 2019. De winnaars zijn bekend!

We kregen weer veel reacties binnen via social media en e-mail, waarvoor onze dank! De winnaars van de kaartjes zijn geworden:

Brenda Visser (samen met haar sportmaatje)

- Noortje van Gompel (samen met haar buurvrouw)

Van harte gefeliciteerd! Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Kaarten
Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Misschien maak je volgende keer weer kans bij een van de AmstelveenZ-lezersacties! Je kunt via de website van Cinema Amstelveen natuurlijk ook kaarten voor de film bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/cinema-amstelveen/huisvrouwen-bestaan-niet-2/?ypeventid=650827521-1570431639 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.