43-jarige Amstelvener vermist

AMSTELVEEN - Een 43-jarige man uit Amstelveen wordt sinds 05-03-2017 vermist. De Amstelveense politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing contact op te nemen met 0800-6070.  

De man werd op 5 maart 2017 tussen 16.00 en 19.00 uur voor het laatst gezien in Amsterdam.

BANG
Op de dag van zijn vermissing droeg hij een zwart T-shirt met opdruk BANG in rode letters. Mogelijk droeg hij een olijfgroene jas met capuchon. Op de bovenzijde van zijn neus heeft hij een litteken.

Tattoo
Hij heeft rechts een gezwollen enkel. Hij heeft een piercing in zijn rechter oor en een tattoo op zijn rug, cirkel met een ster en halve maan in donkere inkt. De man heeft dringend medicijnen nodig.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.