Amsteldijk Golf
Advertorial Sport

Actie bij Golf Amsteldijk: de hele maand juli voordeel op 9 holes-baan

Amstelveen - De maand juli is dé maand bij uitstek om lekker te gaan golfen. Een strakblauwe hemel, ideale golftemperaturen en strakke greens die uitnodigen om te golfen.

Reden genoeg voor Golf Amsteldijk om golfers de hele maand juli te laten profiteren van een top-aanbieding: 4 greenfees halen = 3 betalen bij een volle flight (voorwaarde is maximaal 2 abonnementhouders).

'Speel samen met je vrienden of gezin onze uitdagende 2600 meterslange 9 holes A-status baan en maak er samen een gezellige dag van. Bespreek na afloop de vorderingen tijdens een lekkere borrel en hapjes bij Brasserie 10. Maar je kunt het natuurlijk ook zakelijk je dag starten bij Amsteldijk en de 9-holes prima combineren met netwerken en een heerlijke lunch,' meldt Amsteldijk.

Een starttijd reserveren kan via op www.amsteldijk.nl

Dit betreft een advertorial

 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 21:34

Amstelveen van voorheen (311)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 311, precies 6 jaar na de start van deze rubriek, een ansichtkaart van een plek die altijd veel positieve herinneringen oproept bij Amstelveners: Plein 60.