Beyhan Cigdem
Advertorial Zakelijk

Afvallen én spieren opbouwen met Easyslim.nu

Amstelveen - Twee jaar geleden opende Beyhan Cigdem haar eigen afslankstudio Easyslim.nu en ze heeft er geen moment spijt van. ‘Hoewel ik op dat moment een leuke vaste baan had, had ik persoonlijk zulke goede ervaringen met Easyslim.nu en geloofde ik zó in deze formule dat ik er graag andere mensen mee wilde gaan helpen.'

En die keuze is een succes gebleken. De gastvrije en vriendelijke Beyhan, voor wie haar werk echt haar passie is geworden, begeleidt haar klanten op doeltreffende wijze in hun proces af te willen vallen. Beyhan: ‘Het apparaat waarmee we behandelen werkt twee kanten op. Het maakt dat je gewicht verliest én het verstevigt de spieren maximaal.

Een goed getrainde spier gaat vervolgens weer vetten verbranden. Dit, terwijl je zelf geen enkele inspanning hoeft te leveren. Het apparaat doet het werk voor je. Easyslim.nu werkt met ultrasound (hoge geluidsgolven) en elektrostimulatie. De hoge geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetcellen in de lichaamsgebieden die je wilt aanpakken, lostrillen. Deze vetcellen worden afgevoerd via het bloed, verder afgebroken in de lever en de nieren en ze verlaten via het lymfestelsel op natuurlijke wijze het lichaam.

Tegelijkertijd worden door elektrostimulatie (zwakstroom) de spieren veel meer dan in de sportschool belast (28 om 94 procent) en je niet alleen kilo’s verliest, maar ook stevigere spieren krijgt.’ Easyslim.nu garandeert een afslankresultaat tussen de 4 en 28 centimeter.

Steuntje in de rug

Omdat Beyhan zelf heeft ervaren hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten vanwege overgewicht, weet ze haar klanten direct op hun gemak te stellen en een behulpzaam steuntje in de rug te bieden. ‘Na een intakegesprek waarin we bespreken wat je wensen en doelen zijn, bepalen we samen welk arrangement het beste bij je past. Daarna mag je een proefbehandeling ondergaan.’

Maar ze voorspelt dat je direct enthousiast zult zijn. ‘Na de eerste behandeling zie je namelijk al resultaat. ‘ ‘Easyslim.nu is geschikt voor vrouwen én mannen die er graag slanker en gezonder uit willen zien, maar geen zin hebben uren in de sportschool door te brengen’, aldus Beyhan.

‘Maar denk ook aan vermindering/verwijdering van cellulitis bijvoorbeeld.’ Voor wie honderd procent overtuigd wil raken van deze doeltreffende methode kan een kijkje nemen op de facebookpagina van Easyslim.nu of op de site www.easyslim.nu. Daar staan foto’s van klanten voor én na de behandelingen.

Easyslim.nu biedt in maart een welkomstkorting van 30 euro. Intake én een proefbehandeling kost slechts 39 euro. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Easyslim.nu Amstelveen | Pastoor J.W. Brouwerslaan 2a | Telefoon 06 253 03 954 | amstelveen@easyslim.nu | www.easyslim.nu


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.