Beyhan Cigdem
Advertorial Zakelijk

Afvallen én spieren opbouwen met Easyslim.nu

Amstelveen - Twee jaar geleden opende Beyhan Cigdem haar eigen afslankstudio Easyslim.nu en ze heeft er geen moment spijt van. ‘Hoewel ik op dat moment een leuke vaste baan had, had ik persoonlijk zulke goede ervaringen met Easyslim.nu en geloofde ik zó in deze formule dat ik er graag andere mensen mee wilde gaan helpen.'

En die keuze is een succes gebleken. De gastvrije en vriendelijke Beyhan, voor wie haar werk echt haar passie is geworden, begeleidt haar klanten op doeltreffende wijze in hun proces af te willen vallen. Beyhan: ‘Het apparaat waarmee we behandelen werkt twee kanten op. Het maakt dat je gewicht verliest én het verstevigt de spieren maximaal.

Een goed getrainde spier gaat vervolgens weer vetten verbranden. Dit, terwijl je zelf geen enkele inspanning hoeft te leveren. Het apparaat doet het werk voor je. Easyslim.nu werkt met ultrasound (hoge geluidsgolven) en elektrostimulatie. De hoge geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetcellen in de lichaamsgebieden die je wilt aanpakken, lostrillen. Deze vetcellen worden afgevoerd via het bloed, verder afgebroken in de lever en de nieren en ze verlaten via het lymfestelsel op natuurlijke wijze het lichaam.

Tegelijkertijd worden door elektrostimulatie (zwakstroom) de spieren veel meer dan in de sportschool belast (28 om 94 procent) en je niet alleen kilo’s verliest, maar ook stevigere spieren krijgt.’ Easyslim.nu garandeert een afslankresultaat tussen de 4 en 28 centimeter.

Steuntje in de rug

Omdat Beyhan zelf heeft ervaren hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten vanwege overgewicht, weet ze haar klanten direct op hun gemak te stellen en een behulpzaam steuntje in de rug te bieden. ‘Na een intakegesprek waarin we bespreken wat je wensen en doelen zijn, bepalen we samen welk arrangement het beste bij je past. Daarna mag je een proefbehandeling ondergaan.’

Maar ze voorspelt dat je direct enthousiast zult zijn. ‘Na de eerste behandeling zie je namelijk al resultaat. ‘ ‘Easyslim.nu is geschikt voor vrouwen én mannen die er graag slanker en gezonder uit willen zien, maar geen zin hebben uren in de sportschool door te brengen’, aldus Beyhan.

‘Maar denk ook aan vermindering/verwijdering van cellulitis bijvoorbeeld.’ Voor wie honderd procent overtuigd wil raken van deze doeltreffende methode kan een kijkje nemen op de facebookpagina van Easyslim.nu of op de site www.easyslim.nu. Daar staan foto’s van klanten voor én na de behandelingen.

Easyslim.nu biedt in maart een welkomstkorting van 30 euro. Intake én een proefbehandeling kost slechts 39 euro. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Easyslim.nu Amstelveen | Pastoor J.W. Brouwerslaan 2a | Telefoon 06 253 03 954 | amstelveen@easyslim.nu | www.easyslim.nu


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.