AH Maalderij

AH Maalderij: volledig up-to-date

Amstelveen - Na een enorme verbouwing is het grootste Albert Heijn-filiaal van Amstelveen klaar voor de toekomst. Je vindt in de vernieuwde winkel aan de Maalderij nu echt alles onder één dak. Van verse sushi-bar, grab&go broodjes en allerhande maaltijdboxen. En van stomerij tot Pick Up Point, waar je online bestelde boodschappen voor je klaar staan. ‘En parkeren blijft gratis’, zegt supermarktmanager Nico Bon.

Beter eten

Het al bestaande grote assortiment van het filiaal is uitgebreid met nog meer (vers) producten. ‘Vers vinden we ontzettend belangrijk. De groenten worden vanaf nu beneveld door ons nieuwe benevelingssysteem. Zo houden we de producten op de juiste temperatuur. Ook producten in plastic worden op deze manier op temperatuur gehouden’, legt Nico uit. Aan het uitgebreide versassortiment is ook een speciaal schap toegevoegd. ‘Pick & Mix’ voor kleine groenten. ‘Heerlijk als gezond tussendoortje.’

Minder plastic

Tijdens de grote verbouwing van het filiaal in Bovenkerk is ook op duurzaamheid gelet, zo vertelt Trainee Iris Freericks. ‘Albert Heijn is druk bezig het gebruik van plastic te minderen. Daarnaast hebben we ook gekozen voor ‘knip-kruiden’, zodat je exact de juiste hoeveelheid koopt. Verder zijn wij over gegaan op de verkoop van speciale broodzakken en verszakjes voor de groeten en het fruit welke beide hergebruikt kunnen worden.’

Pick Up Point

Ideaal is het vernieuwde Pick Up Point. Nico: ‘Super handig voor bijvoorbeeld zware producten. Die bestel je online en staan dan op jouw aangewezen dag klaar bij het Pick Up Point aan de Maalderij. Zo laad je de boodschappen makkelijk in. Geen gesjouw meer door de winkel. En heb je nog iets vers nodig, dan loop je alleen daar even voor naar binnen. Je kunt betalen aan de zelfscankassa’s. Allemaal om het onze klant gemakkelijk te maken.’

Verse sushi

Naast allerhande makkelijke functies is er ook gekozen voor een aantal smakelijke vernieuwers in de winkel. Zo staat er dagelijks een vaste sushi-chef verse sushi te bereiden en kun je je eigen sinaasappelsap vers persen op de groente afdeling. Kortom; bij Albert Heijn Maalderij vind je echt alles onder één dak. Het filiaal is 365 dagen per jaar open. Van 08:00-22:00 uur. ‘Ja, we zijn er altijd en overal voor je. Ook tijdens de feestdagen’, eindigt Nico.

Informatie

AH Maalderij
Maalderij 31
Telefoon 020 345 14 55
www.albertheijn.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.