Winkels 26 okt. 2023 17:45

Begeerde 'crompouce' nu ook bij Patisserie Prenger

Amstelveen - De crompouce, een begeerde combinatie tussen een croissant en een tompouce, ligt vanaf vrijdag 27 oktober ook in de winkels van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg en op Groenhof. 

Winkels 31 aug. 2023 10:02

Winkelcentrum Kostverlorenhof: feestelijke onthulling vernieuwde plattegrond, huisstijl en website

Amstelveen - Op woensdag 30 augustus was het feest in Winkelcentrum Kostverlorenhof.  Het winkelgebied heeft een rebranding ondergaan. Met vernieuwde plattegrond, een gloednieuw logo én een nieuwe website. De nieuwe plattegrond en logo werden afgelopen woensdag op feestelijke wijze onthuld door wethouder Adam Elzakalai in bijzijn van winkeliers en organisatie van het Kostverlorenhof.

Winkels 26 aug. 2023 10:22

MADDOX gaat verhuizen naar nieuw pand op het Stadshart in Amstelveen

Amstelveen - Modewinkel MADDOX, een van de weinige lokale ondernemingen op winkelcentrum Stadshart Amstelveen, gaat uitbreiden. De heren- en dameszaak worden samengevoegd in één winkelpand, naast de huidige herenwinkel Maddox op het Rembrandthof (het voormalige Coolcat-pand).

Winkels 4 aug. 2023 15:04

Rebellenclub en Babystyling sluiten deuren op winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Twee winkels in het Binnenhof op winkelcentrum Stadshart Amstelveen hebben de deuren gesloten. Woonwinkel Rebellenclub is sinds 1 augustus dicht wegens een faillissement. Kinderkledingwinkel Babystyling heeft per 3 augustus de deuren gesloten en gaat online - en op andere verkooppunten - verder.

Winkels 18 jul. 2023 15:07

Hubert gaat deuren van speelgoedwinkel Waardhuizen eind dit jaar sluiten: 'Lol is eraf'

Amstelveen - Speelgoedwinkel het Ganzenbord op Winkelcentrum Waardhuizen sluit eind dit jaar definitief de deuren. En vanaf 22 juli zal de winkel van de alom gewaardeerde eigenaar Hubert alleen nog op vrijdag en zaterdag open zijn. 'Sinds de supermarkt weg is en er veel minder klanten komen, is voor mij de lol eraf,' zegt de altijd positief ingestelde speelgoedlegende.

Winkels 23 jun. 2023 17:14

C&A blijft in Amstelveen en verhuist binnen Stadshart

Amstelveen – Begin maart kondigde C&A de sluiting van hun pand in Stadshart aan per 1 juli. Vandaag heeft C&A bevestigd dat ze toch een ander pand binnen het winkelcentrum hebben gevonden en verder gaan in Amstelveen.

Advertorial Winkels 15 jun. 2023 14:46

Grote kleurrijke brillencollectie in spotlight bij Groenhof Optiek op 16 & 17 juni

Amstelveen - Groenhof Optiek nodigt klanten en winkelend publiek op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni van harte uit in de winkel op winkelcentrum Groenhof. Tijdens deze twee dagen wordt exclusief een extra grote, kleurrijke en onderscheidende collectie brillen getoond van de merken Anne et Valentin, Etna Barcelona en Theo.

Winkels 5 mei 2023 14:12

Van Nieuwkerk terug in de fietsen

Amstelveen - Er zijn maar weinig echt pure Amstelveense familiebedrijven zoals Van Nieuwkerk. In 1966 gestart als eenvoudige fietsenwinkel aan de Lindenlaan, stond het bedrijf de afgelopen jaren onder leiding van de derde generatie te boek als hét scooterimperium van Nederland. En er is goed nieuws: Van Nieuwkerk is naast scooters sinds deze maand weer helemaal terug in de (elektrische) fietsen. En nog beter: ook voor snel en betrouwbaar fietsonderhoud kan je weer ouderwets bij Van Nieuwkerk terecht.

Winkels 5 mei 2023 08:09

Winkeluitbreiding Stadsplein Amstelveen gaat van start

Amstelveen - De werkzaamheden voor een winkeluitbreiding aan het Stadsplein in Amstelveen gaan volgende week (maandag 8 mei 2023) van start. Het gaat om vergroting van de winkelunits aan het Stadsplein 90-95.

Winkels 17 apr. 2023 14:00

Stadshart Amstelveen viert Fashion Festival met Nederlandse topstylisten

Amstelveen - Het modeseizoen is in volle gang bij Stadshart Amstelveen. Van 15 tot en met 23 april is het Fashion Festival bij Stadshart Amstelveen. Het winkelcentrum pakt een week lang uit met feestelijke activiteiten. Zo kunnen bezoekers zich laten stijlen en adviseren door bekende stylisten Lonneke Nooteboom, Kelly Huisman of Diana Theys.

Winkels 12 apr. 2023 09:58

LENTE! in het Oude Dorp: dit zijn de lente-acties, kom naar het dorp!

Amstelveen - Het Oude Dorp in Amstelveen staat twee weken lang in het teken van de lente. Tal van ondernemers hebben tussen 9 en 22 april 2023 diverse lenteacties. In dit artikel lees je er alles over en worden de diverse acties vermeld en uitgelicht. Bezoek vooral ook het Oude Dorp in de actieperiode en neem deel aan de Lentebockentocht.

Winkels 31 mrt. 2023 18:52

Raad het gewicht van de Prenger-chocoladepaashaas

Amstelveen - Patisserie Prenger heeft dit jaar weer diverse mega-paashazen van chocolade in het paasassortiment. AmstelveenZ mag zo’n knoepert verloten onder lezers.

Winkels 17 mrt. 2023 15:52

The Foodstory: klaar voor heerlijk Pasen en BBQ-seizoen

Amstelveen - Het beste vlees, heerlijke kazen en zeer verrassende delicatessen, allen met een eigen en eerlijk verhaal. The Foodstory aan de Amsterdamseweg in Amstelveen is recent volledig verbouwd en helemaal klaar voor het voorjaar. Deze ‘droomwinkel’ is een echte aanrader voor Pasen én natuurlijk het naderende BBQ-seizoen.

Advertorial Winkels 3 feb. 2023 07:00

De stijlmeesters op missie

Aalsmeer - Al ruim zes jaar heeft Aalsmeer een herenmodezaak die zich, samen met klanten, leveranciers en partners, wil inzetten voor een stijlvollere wereld. De bekende stijlmeesters van Gentlemen’s Place, Peter Willemse en Christiaan Sijnen, werken al ruim een jaar met een nieuw winkelconcept.

Winkels 12 jan. 2023 11:51

Albert Heijn Stadshart Amstelveen krijgt totale make-over

Amstelveen – Het Albert Heijn-filiaal in Stadshart Amstelveen, gevestigd aan het Rembrandthof 49, krijgt een totale make-over en zal van woensdag 25 januari (16.00 uur) tot 7 februari (11.00 uur) gesloten zijn.

Winkels 6 jan. 2023 17:57

Prenger Tompoucen Festival met spectaculaire hoofdprijs

Amstelveen - Het traditionele Tompoucen Festival bij Patisserie Prenger is weer losgebarsten: klanten die in de maand januari 2023 een of meerdere tompoucen kopen bij Prenger maken kans op een spectaculaire hoofdprijs: een hagelnieuwe Urban Arrow bakfiets van Maus Fietsen.