Winkels 23 mrt. 2021 16:36

Heropening volledig vernieuwd AH-filiaal Bourgondischelaan

Amstelveen - Het Albert Heijn-filiaal aan de Bourgondischelaan in Amstelveen Noord heeft vandaag weer de deuren geopend een grondige verbouwing. Ook in dit AH-filiaal is nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn uitgerold, met meer verse producten en meer zelfscankassa’s.

Advertorial Winkels 15 mrt. 2021 08:00

Echt vakmanschap bij Groenhof Optiek: een interview met Frans Janssen

Amstelveen - Groenhof Optiek staat bekend om zijn kwaliteit. Zowel op het gebied van brillen en lenzen, alsmede door het deskundige personeel. Frans Janssen valt op als nestor van Groenhof Optiek. Een interview met een geboren vakman over zijn passie: opticien.

Advertorial Winkels 22 feb. 2021 07:30

Je badkamer wens in vervulling bij Sanidirect

Amstelveen - Badkamers hebben een grotere prioriteit gekregen in huis. Omdat mensen er steeds meer tijd besteden willen ze graag meer luxe. Joseph Woo is vestigingsmanager van Sanidirect Amstelveen en vertelt graag over de nieuwste trends en talrijke mogelijkheden. En het mooiste is dat je de badkamers nu ook zelf kunt ervaren in de grote vestiging op de Maalderij.

Winkels 18 feb. 2021 11:51

Ook Amstelveense kappers luiden noodklok met actie #lichtvoordathetuitgaat

Amstelveen - Diverse Amstelveense kapsalons doen vanavond (18 februari 2021) mee met de landelijke actie #lichtvoordathetuitgaat. Met de actie, waarbij tussen 18.00 en 20.00 uur licht zal branden in gesloten kapsalons in het land, vragen de kappers aandacht voor de uitzichtloze situatie waarin zij zich begeven door de lockdown.

Winkels 16 feb. 2021 19:24

Supermarkt Deen Amstelveen wordt zeer vermoedelijk Vomar Voordeelmarkt

Amstelveen - Nadat supermarktketen DEEN vanmorgen bekend maakte alle filialen te verkopen en zal ophouden te bestaan, blijkt uit een vanmiddag vrijgegeven onderverdeling dat het filiaal aan het Bankrashof in Amstelveen zeer vermoedelijk een Vomar Voordeelmarkt wordt.

Winkels 16 feb. 2021 10:01

Supermarkt Deen verdwijnt uit Amstelveen

Amstelveen - DEEN Supermarkten houdt op te bestaan. De winkelketen verkoopt alle filialen aan drie andere supermarktketens, te weten Albert Heijn, Vomar en DekaMarkt.

Advertorial Winkels 22 jan. 2021 10:17

Delicatessenzaak MayVy start 2021 met #MeandMayVy campagne: win diner voor 4

Amstelveen - Eigenaresse Willow Le is maar wat trots op haar pas geopende zaak MayVy op het Kostverlorenhof. Als ondernemer zit zij niet stil en start 2021 met een leuke promotiecampagne. ‘Goed eten én goede energie is waar het bij MayVy om draait’, vertelt de Vietnamese Willow. ‘En om onze producten onder de aandacht te brengen heb ik een social media campagne bedacht: #MeandMayVy .’

Winkels 13 jan. 2021 17:00

Gusto brengt stukje vrolijkheid in donkere tijden

Amstelveen - Niet alleen is de lockdown verlengd, ook ligt het Oude Dorp in Amstelveen momenteel overhoop vanwege een ingrijpende straatrenovatie. Pizzeria Gusto in de Dorpsstraat vond dat het daarom wel eens tijd was voor een stukje vrolijkheid: de pizzeria heeft enkele strandstoelen in de opengebroken straat voor de deur neergezet om mensen een goed gevoel te geven.

Winkels 7 jan. 2021 10:46

Winkelcentrum Kostverlorenhof ontvangt subsidie van Provincie NH

Amstelveen - De provincie Noord-Holland geeft winkelcentrum Kostverlorenhof  €18.550 subsidie om in 2021 een start te maken met de versterking van het winkelcentrum en de unieke en onderscheidende merkbeleving van het winkelcentrum in beeld te brengen en te promoten.

Winkels 31 dec. 2020 07:35

Ruime meerderheid supermarkten Amstelveen open op Nieuwjaarsdag

Amstelveen - Van de twintig grote supermarkten in Amstelveen zijn er op Nieuwjaardag dertien (65 procent) open. Een overzicht van de supermarkten die op 1 januari open of dicht zijn in Amstelveen vind je in onderstaand overzicht.

Winkels 23 dec. 2020 11:38

Cigo De Posthoorn lanceert lokale webshop: online loten bestellen, snel in huis

Amstelveen - Kansspelwinkelier Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft in verband met de lockdown een lokale webshop gelanceerd waar Amstelveners staatsloten en kansspelcadeau-boxen van De Posthoorn kunnen bestellen. Woon je in Amstelveen en je bestelt en betaalt voor 15.00 uur via de webshop dan krijg je dezelfde dag voor 19.00 uur je loten keurig thuisbezorgd* (muv 25,26,27 dec).

Winkels 21 dec. 2020 09:00

Het Kerstgeschenk van 2020: Ollie en ik

Amstelveen - Dit jaar was de eer aan auteur Machteld Siegmann om het kerstgeschenk van Libris Venstra te schrijven. Het Amstelveense schrijftalent heeft reeds een succesvolle debuutroman op haar naam staan. Ze verklapt dat het kerstgeschenk geen traditioneel kerstverhaal is: ‘Het zet je aan het denken over je eigen verlangens en hoop.’

Advertorial Winkels 19 dec. 2020 14:00

Patagonias pakt extra feestelijk uit

Amstelveen - Bij Patagonias, de ijssalon waar passie voor vers ambachtelijk ijs, handgemaakte cakes en taarten en hartige lunchlekkernijen hand in hand gaan, zijn de voorbereidingen voor de komende feestdagen in volle gang. Omdat het kerstdiner dit jaar vanwege de Corona-maatregelen meer thuis zal plaatsvinden, willen de medewerkers van Patagonias extra feestelijk uitpakken.

Winkels 18 dec. 2020 16:00

Dit zijn de winnaars van de ijstaarten van Gia Gelato

Amstelveen - In samenwerking met de Italiaanse ijssalon Gia Gelato in het Oude Dorp verlootte AmstelveenZ.nl  vijf Italiaanse ijstaarten onder lezers. De winnaars zijn bekend: en Gia Gelato besloot ook een (zesde) bonustaart uit te delen!

Winkels 16 dec. 2020 13:58

Koudijs tijdens de lockdown

Amstelveen/Amsterdam – Firma Koudijs heeft vanwege de lockdown de deuren van de winkels gesloten, maar Koudijs is gedurende de normale openingstijden telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Winkels 16 dec. 2020 12:00

Wijnkoperij Henri Bloem: 'Zorg goed voor elkaar'

Amstelveen - De Amstelveense wijnkoperij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg heeft eigenlijk maar één boodschap voor de naderende feestdagen: ‘Zorg goed voor elkaar en voor jezelf’, zegt de vriendelijke en sociaal ingestelde eigenaar Thijs Jacobs. De medewerkers van Henri Bloem zijn namelijk vooral dankbaar dat zij ondanks de coronatijd en de lockdown klanten nog kunnen en mogen bedienen en ze doen dat verantwoord en met liefde & zorg.

Winkels 15 dec. 2020 16:00

Maak kans op een grandioze ijstaart van Gia Gelato

Amstelveen – IJssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen biedt in samenwerking met AmstelveenZ.nl lezers de kans om een overheerlijke ijstaart te winnen in deze moeilijke feestdagenperiode.

Winkels 15 dec. 2020 15:18

De Posthoorn: Bellen & Bestellen = Bezorgen

Amstelveen – Loterij-, cadeau- en tabakswinkel De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft vanwege de lockdown de deuren moet sluiten. De Posthoorn gaat daarom bestellingen vanaf 50 euro aan huis bezorgen in Amstelveen: daardoor kunnen klanten alsnog Oudejaarsloten (met extra winkansen op El Gordo) en andere producten van De Posthoorn in huis halen.

Advertorial Winkels 14 dec. 2020 09:00

Wow effect voor een betaalbare prijs

Amstelveen - De kerst wordt een feestje met het kleurrijke assortiment van Tof Boeket. Van prachtige versiering en vazen tot bijzondere glitter amaryllis bollen; volop keus en voor ieder wat wils. Kom de nieuwste trends spotten bij TOF Boeket. Kerstinkopen doen was nog nooit zo leuk!