Winkels 17 mrt. 2023 15:52

The Foodstory: klaar voor heerlijk Pasen en BBQ-seizoen

Amstelveen - Het beste vlees, heerlijke kazen en zeer verrassende delicatessen, allen met een eigen en eerlijk verhaal. The Foodstory aan de Amsterdamseweg in Amstelveen is recent volledig verbouwd en helemaal klaar voor het voorjaar. Deze ‘droomwinkel’ is een echte aanrader voor Pasen én natuurlijk het naderende BBQ-seizoen.

Advertorial Winkels 3 feb. 2023 07:00

De stijlmeesters op missie

Aalsmeer - Al ruim zes jaar heeft Aalsmeer een herenmodezaak die zich, samen met klanten, leveranciers en partners, wil inzetten voor een stijlvollere wereld. De bekende stijlmeesters van Gentlemen’s Place, Peter Willemse en Christiaan Sijnen, werken al ruim een jaar met een nieuw winkelconcept.

Winkels 12 jan. 2023 11:51

Albert Heijn Stadshart Amstelveen krijgt totale make-over

Amstelveen – Het Albert Heijn-filiaal in Stadshart Amstelveen, gevestigd aan het Rembrandthof 49, krijgt een totale make-over en zal van woensdag 25 januari (16.00 uur) tot 7 februari (11.00 uur) gesloten zijn.

Winkels 6 jan. 2023 17:57

Prenger Tompoucen Festival met spectaculaire hoofdprijs

Amstelveen - Het traditionele Tompoucen Festival bij Patisserie Prenger is weer losgebarsten: klanten die in de maand januari 2023 een of meerdere tompoucen kopen bij Prenger maken kans op een spectaculaire hoofdprijs: een hagelnieuwe Urban Arrow bakfiets van Maus Fietsen.

Winkels 10 dec. 2022 09:51

Producten met een verhaal: ‘The Foodstory is een droom die uitkomt!’

Amstelveen - De Amsterdamseweg is een speciaalzaak rijker. Siebren en Coen van BBQButcher openden vorige week de deuren van hun pop-upwinkel, in het pand van voormalige slagerij Stronkhorst. Bij The Foodstory kun je terecht voor verschillende soorten vlees, vleeswaren, kazen, belegde broodjes, wijnen en delicatessen. Ze staan klaar om vol passie te vertellen over alle producten met een verhaal die zij verkopen. ‘Ik droom al sinds mijn 16e van een eigen winkel. The Foodstory is echt een droom die uitkomt!’

Winkels 2 dec. 2022 08:58

De Wijnschuur 15 jaar: speciale actie in december

Amstelveen / Nes aan de Amstel - De Wijnschuur bestaat 15 jaar. Dat wordt gevierd met een speciale winactie in december, waarbij klanten kans maken op een dinerwaardebon van liefst 200 euro, te besteden bij een van de vele horecapartners van De Wijnschuur. Er worden in totaal drie dinerbonnen verloot onder klanten.

Advertorial Winkels 25 okt. 2022 09:42

Special Event Night bij Groenhof Optiek

Amstelveen - Groenhof Optiek houdt donderdag 27 oktober van 17.00 tot 21.00 uur een Special Event Night. De kans om eens rustig de collectie van Groenhof Optiek te bekijken, waaronder de volledige monturencollectie van Gucci en Tom Ford. Daarnaast zijn diverse andere producten verkrijgbaar: kleding van Kraan Mode, tassen van Studs&Stones, sieraden en verzorgingsproducten.

Winkels 12 okt. 2022 16:12

Dit zijn de winnaars van de appeltaartjes van De Lange/Prenger!

Amstelveen - Ter ere van het prachtige nieuwe filiaal van Patisserie Prenger (De Lange) op winkelcentrum Groenhof verlootte AmstelveenZ onder lezers tien overheerlijke appeltaartjes met het beroemde De Lange-recept. De winnaars zijn bekend!

Winkels 8 sep. 2022 10:07

Stadshart Amstelveen komt met banenmarkt

Amstelveen - Diverse ondernemers in winkelcentrum Stadshart Amstelveen hebben de handen ineengeslagen in de zoektocht naar personeel en houden op zaterdag 17 september 2022 een banenmarkt om personeel te werven voor diverse winkels & horecazaken.

Winkels 1 sep. 2022 10:08

Einde aan een tijdperk: Slagerij Stronkhorst stopt per 1 oktober

Amstelveen - De beroemde Slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg in Amstelveen sluit per 1 oktober 2022 definitief de deuren. Daarmee komt na 95 jaar een einde aan een uniek ambachtelijk familiebedrijf. De hele maand september is de slagerij nog geopend met diverse afscheidsaanbiedingen.

Winkels 20 apr. 2022 14:31

Bakker Out viert 125-jarig jubileum

Ouderkerk - In het rijksmonument aan de Kerkstraat 1 in Ouderkerk aan de Amstel bevindt zich de klassieke bakkerij van de familie Out. Op 27 april viert Bakker Out haar 125-jarig jubileum. Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis. De bakkerij is niet voor niets benoemd tot hofleverancier en dankt kwaliteit aan ambacht van generatie op generatie.

Advertorial Winkels 14 apr. 2022 11:44

Kitikate: duurzame kinderkleding voor een zachte prijs

Amstelveen - Als ouders wil je het allerbeste voor je baby. Niets is fijner dan superzachte rompers van 100 procent biologisch katoen. Wie de winkel kitikate op het Stadshart Amstelveen binnenloopt ontdekt een breed assortiment duurzame en biologische baby- en kinderkleding. De vriendelijke eigenaren Cagdas Uysal en Dilan Varol helpen je graag bij het vinden van het juiste kledingstuk of cadeau.

Winkels 28 mrt. 2022 10:15

Cigo De Posthoorn de beste van Nederland

Amstelveen -  CIGO De Posthoorn aan de Van der Hooplaan is uitgeroepen tot het beste verkooppunt van Nederlandse Loterij in 2021. Daarmee laat de Amstelveense winkel bijna 6.000 retailers achter zich. 

Winkels 25 mrt. 2022 16:00

Familiebedrijf Hegeman neemt na 90 jaar afscheid

Amstelveen - Na 91 jaar komt er een einde aan de bedrijfsvoering van de Hegeman Bang & Olufsen-vestigingen in Amstelveen en Bussum. Fred Hegeman vertelt met pijn in het hart over het gedwongen afscheid van het familiebedrijf.