Winkels 10 jun. 2024 16:00

Fred en Marga van Ingen dragen slagerij over aan Sam Ridder

Amstelveen - Het is na 34 jaar mooi geweest. Slager Fred van Ingen zal eind juni afscheid nemen van zijn gelijknamige slagerij aan de Van der Hooplaan. De zaak wordt per 1 juli overgenomen door Sam Ridder, telg uit een bekende en zeer gerespecteerde slagersfamilie.

Winkels 30 apr. 2024 13:00

Het is weer sloffenmaand bij Patisserie Prenger

Amstelveen - Het is weer zover! De traditionele sloffenmaand bij Patisserie Prenger is aangebroken. De hele maand mei zijn de superverse Prenger-sloffen in tal van geselecteerde smaken verkrijgbaar voor de actieprijs van € 12,50 euro.

Winkels 19 apr. 2024 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Winkels 8 apr. 2024 09:00

Opticien Leo terug op de Rembrandtweg: service, kwaliteit en aandacht bij GrandOptical

Amstelveen - Leo is geen onbekende in Amstelveen. 25 jaar lang runde hij een optiek aan de Rembrandtweg en na een korte afwezigheid is hij terug op zijn oude, vertrouwde plek. Met 50 jaar ervaring heeft hij een enorme passie voor het vak en samen met bedrijfsleider Luke en gediplomeerd opticien Mohammed staat hij klaar bij GrandOptical om jou te helpen bij het vinden van de beste zichtoplossing die perfect bij jou en je levensstijl past.

Winkels 11 mrt. 2024 15:10

AMAC, LOU VE Boutique en Throwback Vintage openen deuren van nieuwe winkels in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is drie (ver-)nieuw(d)e winkels rijker. Komende donderdag opent Throwback Vintage een nieuw filiaal in het Rembrandthof, terwijl AMAC afgelopen zaterdag (na een verhuizing ) de eerste klanten in het vernieuwde grotere filiaal in het Binnenhof mocht ontvangen. LOU VE Boutique opende afgelopen donderdag de deuren van de winkel in het Rembrandthof.    

Winkels 2 mrt. 2024 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.

Winkels 31 jan. 2024 18:00

Boterkoekenmaand van start bij Patisserie Prenger: we geven er vijf weg

Amstelveen - Om liefhebbers van boterkoeken ook dit jaar weer op de wenken te bedienen heeft Patisserie Prenger de hele maand februari uitgeroepen tot Boterkoekenmaand! AmstelveenZ mag vijf boterkoeken weggeven aan lezers, met keuze uit liefst tien smaken. 

Winkels 31 jan. 2024 15:13

Wonderpark Café - met indoorspeeltuin - opent 1 februari deuren in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Wonderpark Café opent op 1 februari 2024 de deuren in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De nieuwe horecagelegenheid, gevestigd naast de Action aan het Buitenplein 83, onderscheidt zich met een overdekte indoor speeltuin, waar ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje en kinderen zich kunnen uitleven in een speelparadijs.

Winkels 19 dec. 2023 10:11

Cigo De Posthoorn: Daar waar de prijzen vallen

Amstelveen - Kansspel, cadeau- en tabakswinkel Cigo de Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft in het afgelopen jaar weer haar naam hooggehouden als dé plek waar de prijzen vallen. Met enkele grote hoofdprijzen in zowel de Krasloterij als de Staatsloterij was het al vroeg champagnetijd. Maar 2023 is nog niet over... en bij De Posthoorn maak je in december traditiegetrouw extra kans op (grote) prijzen.

Winkels 18 dec. 2023 13:27

'Goede wijn hoeft niet duur te zijn'

Amstelveen - Wijnkoperij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg in Amstelveen is een wijnwinkel waar iedereen welkom is. Zeker ook met een beperkt budget word je er met open armen ontvangen, nemen ze alle tijd voor je en krijg je persoonlijk advies op maat. Met de dure feestdagen voor de deur benadrukt eigenaar Thijs Jacobs dat Henri Bloem een grote collectie prachtige wijnen heeft tegen supermarktprijzen.

Winkels 15 dec. 2023 11:59

2.0 kerstdiner van The Foodstory

Amstelveen - Bij The Foodstory aan de Amsterdamseweg 126 staan Siebren en Coen klaar om jou te ontzorgen tijdens de feestdagen. Dankzij de voorbereidingen die zij hebben getroffen, heb je binnen een handomdraai heerlijke maaltijden op tafel staan. ‘Sommige dingen hoeven alleen maar even opgewarmd te worden, zodat ook jij onbezorgd kan genieten aan tafel’, vertelt Siebren.

Winkels 12 dec. 2023 10:13

Winkelcentrum Waardhuizen krijgt ontmoetingspunt: 'Ons Pareltje'

Amstelveen - In het door leegstand geplaagde Winkelcentrum Waardhuizen aan Parlevinker wordt dinsdag 19 december 2023 in de voormalige winkelruimte van kledingzaak Le Petit Boutique een nieuw bewonersontmoetingspunt geopend: ‘Ons Pareltje’.

Winkels 26 okt. 2023 17:45

Begeerde 'crompouce' nu ook bij Patisserie Prenger

Amstelveen - De crompouce, een begeerde combinatie tussen een croissant en een tompouce, ligt vanaf vrijdag 27 oktober ook in de winkels van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg en op Groenhof. 

Winkels 31 aug. 2023 10:02

Winkelcentrum Kostverlorenhof: feestelijke onthulling vernieuwde plattegrond, huisstijl en website

Amstelveen - Op woensdag 30 augustus was het feest in Winkelcentrum Kostverlorenhof.  Het winkelgebied heeft een rebranding ondergaan. Met vernieuwde plattegrond, een gloednieuw logo én een nieuwe website. De nieuwe plattegrond en logo werden afgelopen woensdag op feestelijke wijze onthuld door wethouder Adam Elzakalai in bijzijn van winkeliers en organisatie van het Kostverlorenhof.

Winkels 26 aug. 2023 10:22

MADDOX gaat verhuizen naar nieuw pand op het Stadshart in Amstelveen

Amstelveen - Modewinkel MADDOX, een van de weinige lokale ondernemingen op winkelcentrum Stadshart Amstelveen, gaat uitbreiden. De heren- en dameszaak worden samengevoegd in één winkelpand, naast de huidige herenwinkel Maddox op het Rembrandthof (het voormalige Coolcat-pand).