Winkels 19 okt. 2021 19:29

Amstelveen wil flitsbezorgdiensten uit winkelcentra weren

Amstelveen - Flitsbezorgdiensten zijn flink in opmars. Op winkelcentrum Kostverlorenhof vestigde zich onlangs Getir - en meer soortgelijke bedrijven willen de Amstelveense markt betreden. Wethouder Floor Gordon (Economische Zaken, D66) heeft niets tegen flitsbezorgdiensten, maar vindt dat de filialen niet thuishoren in een winkelcentrum.

Advertorial Winkels 16 okt. 2021 11:00

Make-OverZ: Minder haar en tóch naar de kapper

Amstelveen - Een man die een bezoek brengt aan de kapper terwijl hij geen of minder haar heeft, klinkt erg ongebruikelijk. ‘Toch is niets minder waar en zijn de behandelingen voor deze mannen juist een groot succes’, aldus De Kapper. Vaak is het idee dat als je geen volle bos haar hebt, je nooit meer naar De Kapper hoeft. Even zelf de tondeuse of het scheermes erover en klaar. Natuurlijk kan dat, maar vaak worden wenkbrauwen, oorhaartjes, nekhaartjes vergeten’, legt kapper Ad uit. ‘En dat ziet er natuurlijk niet uit!’

Advertorial Winkels 3 okt. 2021 10:00

Bink fietsen: 10 jaar op de Amsterdamseweg!

Amstelveen - De tijd vliegt! Bink Fietsen is alweer 10 jaar gevestigd op de Amsterdamseweg. Nummer 162 is het adres voor dé fietsenwinkel van Amstelveen. In de ruime winkel en opslag heeft zij een grote voorraad van elektrische fietsen en sportieve fietsen. Daarnaast is Bink Fietsen de leverancier van bakfietsen voor zowel families als voor bedrijven.

Advertorial Winkels 2 okt. 2021 14:00

Openingsfeest bij MaPeau! Goodiebags, aanbiedingen en promotiedagen

Amstelveen - Skin care centre MaPeau hangt op 1 oktober de slingers op, want dan is het feest! Hoewel de deuren van de winkel en de salon al vanaf 1 juni geopend zijn, viert zij nu het openingsfeestje. Heel de maand oktober staat in het teken van feestelijkheden: goodiebags, aanbiedingen op de mooie producten en promotiedagen van de merken waar MaPeau mee werkt.

Advertorial Winkels 2 okt. 2021 10:00

Oplossingen voor toenemende bijziendheid bij kinderen

Amstelveen - Steeds meer kinderen en jongeren worden bijziend (myopie) en ook in extremere mate. Kinderen met hoge bijziendheid lopen een groter risico op diverse oogaandoeningen op latere leeftijd. ‘Gelukkig is er ook goed nieuws’, zegt optometrist Eva van ’t Schip-Kuijs, die reeds 21 jaar bij Groenhof Optiek werkzaam is. ‘Er zijn tal van mogelijkheden om bijziendheid af te remmen, mits je start in de kindertijd.’

Advertorial Winkels 1 okt. 2021 08:00

Slagerij Stronkhorst: Nieuw concept, vertrouwd ambacht

Amstelveen - De ambachtelijke Slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg in Amstelveen stapt dit najaar over op een volledig nieuw concept. De traditionele winkel, al sinds 1927 het adres voor het beste kwaliteitsvlees, wordt een bestel- en afhaalpunt voor ambachtelijke vleesproducten.

Winkels 23 sep. 2021 19:00

JobZ: Stomerij Rembrandt zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Stomerij Rembrandt aan de Rembrandtweg in Amstelveen. 

Winkels 15 sep. 2021 11:25

Online supermarkt Picnic van start in Amstelveen

Amstelveen - De populaire online supermarkt Picnic gaat ook bezorgen in Amstelveen. Amstelveners kunnen zich vanaf vandaag met de Picnic-app op hun mobiele telefoon registreren en zich zo verzekeren van een plek op de wachtlijst.

Winkels 10 sep. 2021 10:26

Stadshart Amstelveen komt met speciaal Fashion Fun Fair weekend, inclusief rolschaatsdisco na sluitingstijd

Amstelveen - In het weekend van 25 op 26 september 2021 zal winkelcentrum Stadshart Amstelveen volledig in het teken staan van een ‘Fashion Fun Fair’ bomvol activiteiten, om de komst van de nieuwe herfst- en wintercollecties te vieren. Op zaterdagavond 25 september wordt na sluitingstijd ook een rolschaatsdisco in het winkelcentrum georganiseerd in het kader van het evenement 'Amstelveen in 24Hrs'.  

Winkels 1 sep. 2021 18:00

JobZ: Van Noord’s Dierenvoeders zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Van Noord’s Dierenvoeders op de Oude Karselaan 15 in Amstelveen. 

Winkels 30 aug. 2021 15:24

De Pindakaaswinkel komt naar Stadshart Amstelveen

Amstelveen – De Pindakaaswinkel, zoals de naam al zegt een winkel vol verschillende soorten pindakaas, opent binnenkort een nieuw filiaal in winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Advertorial Winkels 9 jul. 2021 12:29

Mitra Amstelveen: ‘Onze winkel is een belevenis’

Amstelveen - Wie binnenstapt bij Mitra Amstelveen in winkelcentrum Middenhoven, weet niet waar hij moet kijken. Vanaf de vloer tot aan het plafond staan prachtige flessen geëtaleerd; meer dan 130 soorten gin, 250 soorten whisky, 150 soorten speciaal bier en natuurlijk mooie wijnen. Vol trots presenteren Tommie en Bonnie hun zaak. Voor hen was het een droom om een eigen drankwinkel te openen. Met Mitra Amstelveen wordt deze droom werkelijkheid.

Advertorial Winkels 24 jun. 2021 08:00

Ook voor CBR keuring naar Groenhof Optiek

Amstelveen - Bij diverse aandoeningen is het CBR wettelijk verplicht om men te laten beoordelen door een medisch specialist, waaronder een oogarts. Groenhof Optiek is onlangs gestart met CBR keuringen in samenwerking met een oogarts. Een fijne bijkomstigheid is dat de wachttijd hiermee aanzienlijk wordt verkort. Mitchel de Koning, optometrist en mede-bedrijfsleider, vertelt waarom hij deze samenwerking met het CBR heeft opgezet.

Advertorial Winkels 23 mei 2021 10:00

Bij Patagonias draait alles om genieten

Amstelveen - Zon, zee, strand en als afsluiter heerlijk ijs van Patagonias. De ijssalons aan de Johannes Calvijnlaan en in het Stadshart zijn een bekend adres voor ijsliefhebbers van jong tot oud. Maar het zijn niet alleen de verrukkelijke smaken die je keer op keer verrassen. Het is ook eigenaresse Nuria en haar team waarvoor men van heinde en verre langskomt. Dankzij haar passie voor lekkernij weet de Argentijnse als geen ander hoe ze haar klanten op hun wenken moet bedienen.

Winkels 7 mei 2021 14:59

Moederdagtip: overheerlijke macarons van ijssalon Gia Gelato

Amstelveen - Het is komende zondag 9 mei Moederdag: ijssalon Gia Gelato heeft speciaal voor deze dag het ideale verwen-cadeautje: overheerlijke macarons! AmstelveenZ.nl mag drie doosjes (van elk 9 stuks) verloten onder lezers!