Winkels 11 mrt. 2024 15:10

AMAC, LOU VE Boutique en Throwback Vintage openen deuren van nieuwe winkels in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is drie (ver-)nieuw(d)e winkels rijker. Komende donderdag opent Throwback Vintage een nieuw filiaal in het Rembrandthof, terwijl AMAC afgelopen zaterdag (na een verhuizing ) de eerste klanten in het vernieuwde grotere filiaal in het Binnenhof mocht ontvangen. LOU VE Boutique opende afgelopen donderdag de deuren van de winkel in het Rembrandthof.    

Winkels 2 mrt. 2024 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.

Winkels 31 jan. 2024 18:00

Boterkoekenmaand van start bij Patisserie Prenger: we geven er vijf weg

Amstelveen - Om liefhebbers van boterkoeken ook dit jaar weer op de wenken te bedienen heeft Patisserie Prenger de hele maand februari uitgeroepen tot Boterkoekenmaand! AmstelveenZ mag vijf boterkoeken weggeven aan lezers, met keuze uit liefst tien smaken. 

Winkels 31 jan. 2024 15:13

Wonderpark Café - met indoorspeeltuin - opent 1 februari deuren in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Wonderpark Café opent op 1 februari 2024 de deuren in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De nieuwe horecagelegenheid, gevestigd naast de Action aan het Buitenplein 83, onderscheidt zich met een overdekte indoor speeltuin, waar ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje en kinderen zich kunnen uitleven in een speelparadijs.

Winkels 19 dec. 2023 10:11

Cigo De Posthoorn: Daar waar de prijzen vallen

Amstelveen - Kansspel, cadeau- en tabakswinkel Cigo de Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft in het afgelopen jaar weer haar naam hooggehouden als dé plek waar de prijzen vallen. Met enkele grote hoofdprijzen in zowel de Krasloterij als de Staatsloterij was het al vroeg champagnetijd. Maar 2023 is nog niet over... en bij De Posthoorn maak je in december traditiegetrouw extra kans op (grote) prijzen.

Winkels 18 dec. 2023 13:27

'Goede wijn hoeft niet duur te zijn'

Amstelveen - Wijnkoperij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg in Amstelveen is een wijnwinkel waar iedereen welkom is. Zeker ook met een beperkt budget word je er met open armen ontvangen, nemen ze alle tijd voor je en krijg je persoonlijk advies op maat. Met de dure feestdagen voor de deur benadrukt eigenaar Thijs Jacobs dat Henri Bloem een grote collectie prachtige wijnen heeft tegen supermarktprijzen.

Winkels 15 dec. 2023 11:59

2.0 kerstdiner van The Foodstory

Amstelveen - Bij The Foodstory aan de Amsterdamseweg 126 staan Siebren en Coen klaar om jou te ontzorgen tijdens de feestdagen. Dankzij de voorbereidingen die zij hebben getroffen, heb je binnen een handomdraai heerlijke maaltijden op tafel staan. ‘Sommige dingen hoeven alleen maar even opgewarmd te worden, zodat ook jij onbezorgd kan genieten aan tafel’, vertelt Siebren.

Winkels 12 dec. 2023 10:13

Winkelcentrum Waardhuizen krijgt ontmoetingspunt: 'Ons Pareltje'

Amstelveen - In het door leegstand geplaagde Winkelcentrum Waardhuizen aan Parlevinker wordt dinsdag 19 december 2023 in de voormalige winkelruimte van kledingzaak Le Petit Boutique een nieuw bewonersontmoetingspunt geopend: ‘Ons Pareltje’.

Winkels 26 okt. 2023 17:45

Begeerde 'crompouce' nu ook bij Patisserie Prenger

Amstelveen - De crompouce, een begeerde combinatie tussen een croissant en een tompouce, ligt vanaf vrijdag 27 oktober ook in de winkels van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg en op Groenhof. 

Winkels 31 aug. 2023 10:02

Winkelcentrum Kostverlorenhof: feestelijke onthulling vernieuwde plattegrond, huisstijl en website

Amstelveen - Op woensdag 30 augustus was het feest in Winkelcentrum Kostverlorenhof.  Het winkelgebied heeft een rebranding ondergaan. Met vernieuwde plattegrond, een gloednieuw logo én een nieuwe website. De nieuwe plattegrond en logo werden afgelopen woensdag op feestelijke wijze onthuld door wethouder Adam Elzakalai in bijzijn van winkeliers en organisatie van het Kostverlorenhof.

Winkels 26 aug. 2023 10:22

MADDOX gaat verhuizen naar nieuw pand op het Stadshart in Amstelveen

Amstelveen - Modewinkel MADDOX, een van de weinige lokale ondernemingen op winkelcentrum Stadshart Amstelveen, gaat uitbreiden. De heren- en dameszaak worden samengevoegd in één winkelpand, naast de huidige herenwinkel Maddox op het Rembrandthof (het voormalige Coolcat-pand).

Winkels 4 aug. 2023 15:04

Rebellenclub en Babystyling sluiten deuren op winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Twee winkels in het Binnenhof op winkelcentrum Stadshart Amstelveen hebben de deuren gesloten. Woonwinkel Rebellenclub is sinds 1 augustus dicht wegens een faillissement. Kinderkledingwinkel Babystyling heeft per 3 augustus de deuren gesloten en gaat online - en op andere verkooppunten - verder.

Winkels 18 jul. 2023 15:07

Hubert gaat deuren van speelgoedwinkel Waardhuizen eind dit jaar sluiten: 'Lol is eraf'

Amstelveen - Speelgoedwinkel het Ganzenbord op Winkelcentrum Waardhuizen sluit eind dit jaar definitief de deuren. En vanaf 22 juli zal de winkel van de alom gewaardeerde eigenaar Hubert alleen nog op vrijdag en zaterdag open zijn. 'Sinds de supermarkt weg is en er veel minder klanten komen, is voor mij de lol eraf,' zegt de altijd positief ingestelde speelgoedlegende.

Winkels 23 jun. 2023 17:14

C&A blijft in Amstelveen en verhuist binnen Stadshart

Amstelveen – Begin maart kondigde C&A de sluiting van hun pand in Stadshart aan per 1 juli. Vandaag heeft C&A bevestigd dat ze toch een ander pand binnen het winkelcentrum hebben gevonden en verder gaan in Amstelveen.

Advertorial Winkels 15 jun. 2023 14:46

Grote kleurrijke brillencollectie in spotlight bij Groenhof Optiek op 16 & 17 juni

Amstelveen - Groenhof Optiek nodigt klanten en winkelend publiek op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni van harte uit in de winkel op winkelcentrum Groenhof. Tijdens deze twee dagen wordt exclusief een extra grote, kleurrijke en onderscheidende collectie brillen getoond van de merken Anne et Valentin, Etna Barcelona en Theo.

Winkels 5 mei 2023 14:12

Van Nieuwkerk terug in de fietsen

Amstelveen - Er zijn maar weinig echt pure Amstelveense familiebedrijven zoals Van Nieuwkerk. In 1966 gestart als eenvoudige fietsenwinkel aan de Lindenlaan, stond het bedrijf de afgelopen jaren onder leiding van de derde generatie te boek als hét scooterimperium van Nederland. En er is goed nieuws: Van Nieuwkerk is naast scooters sinds deze maand weer helemaal terug in de (elektrische) fietsen. En nog beter: ook voor snel en betrouwbaar fietsonderhoud kan je weer ouderwets bij Van Nieuwkerk terecht.

Winkels 5 mei 2023 08:09

Winkeluitbreiding Stadsplein Amstelveen gaat van start

Amstelveen - De werkzaamheden voor een winkeluitbreiding aan het Stadsplein in Amstelveen gaan volgende week (maandag 8 mei 2023) van start. Het gaat om vergroting van de winkelunits aan het Stadsplein 90-95.