Winkels 13 jan. 2021 17:00

Gusto brengt stukje vrolijkheid in donkere tijden

Amstelveen - Niet alleen is de lockdown verlengd, ook ligt het Oude Dorp in Amstelveen momenteel overhoop vanwege een ingrijpende straatrenovatie. Pizzeria Gusto in de Dorpsstraat vond dat het daarom wel eens tijd was voor een stukje vrolijkheid: de pizzeria heeft enkele strandstoelen in de opengebroken straat voor de deur neergezet om mensen een goed gevoel te geven.

Winkels 7 jan. 2021 10:46

Winkelcentrum Kostverlorenhof ontvangt subsidie van Provincie NH

Amstelveen - De provincie Noord-Holland geeft winkelcentrum Kostverlorenhof  €18.550 subsidie om in 2021 een start te maken met de versterking van het winkelcentrum en de unieke en onderscheidende merkbeleving van het winkelcentrum in beeld te brengen en te promoten.

Winkels 31 dec. 2020 07:35

Ruime meerderheid supermarkten Amstelveen open op Nieuwjaarsdag

Amstelveen - Van de twintig grote supermarkten in Amstelveen zijn er op Nieuwjaardag dertien (65 procent) open. Een overzicht van de supermarkten die op 1 januari open of dicht zijn in Amstelveen vind je in onderstaand overzicht.

Winkels 23 dec. 2020 11:38

Cigo De Posthoorn lanceert lokale webshop: online loten bestellen, snel in huis

Amstelveen - Kansspelwinkelier Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft in verband met de lockdown een lokale webshop gelanceerd waar Amstelveners staatsloten en kansspelcadeau-boxen van De Posthoorn kunnen bestellen. Woon je in Amstelveen en je bestelt en betaalt voor 15.00 uur via de webshop dan krijg je dezelfde dag voor 19.00 uur je loten keurig thuisbezorgd* (muv 25,26,27 dec).

Winkels 21 dec. 2020 09:00

Het Kerstgeschenk van 2020: Ollie en ik

Amstelveen - Dit jaar was de eer aan auteur Machteld Siegmann om het kerstgeschenk van Libris Venstra te schrijven. Het Amstelveense schrijftalent heeft reeds een succesvolle debuutroman op haar naam staan. Ze verklapt dat het kerstgeschenk geen traditioneel kerstverhaal is: ‘Het zet je aan het denken over je eigen verlangens en hoop.’

Advertorial Winkels 19 dec. 2020 14:00

Patagonias pakt extra feestelijk uit

Amstelveen - Bij Patagonias, de ijssalon waar passie voor vers ambachtelijk ijs, handgemaakte cakes en taarten en hartige lunchlekkernijen hand in hand gaan, zijn de voorbereidingen voor de komende feestdagen in volle gang. Omdat het kerstdiner dit jaar vanwege de Corona-maatregelen meer thuis zal plaatsvinden, willen de medewerkers van Patagonias extra feestelijk uitpakken.

Winkels 18 dec. 2020 16:00

Dit zijn de winnaars van de ijstaarten van Gia Gelato

Amstelveen - In samenwerking met de Italiaanse ijssalon Gia Gelato in het Oude Dorp verlootte AmstelveenZ.nl  vijf Italiaanse ijstaarten onder lezers. De winnaars zijn bekend: en Gia Gelato besloot ook een (zesde) bonustaart uit te delen!

Winkels 16 dec. 2020 13:58

Koudijs tijdens de lockdown

Amstelveen/Amsterdam – Firma Koudijs heeft vanwege de lockdown de deuren van de winkels gesloten, maar Koudijs is gedurende de normale openingstijden telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Winkels 16 dec. 2020 12:00

Wijnkoperij Henri Bloem: 'Zorg goed voor elkaar'

Amstelveen - De Amstelveense wijnkoperij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg heeft eigenlijk maar één boodschap voor de naderende feestdagen: ‘Zorg goed voor elkaar en voor jezelf’, zegt de vriendelijke en sociaal ingestelde eigenaar Thijs Jacobs. De medewerkers van Henri Bloem zijn namelijk vooral dankbaar dat zij ondanks de coronatijd en de lockdown klanten nog kunnen en mogen bedienen en ze doen dat verantwoord en met liefde & zorg.

Winkels 15 dec. 2020 16:00

Maak kans op een grandioze ijstaart van Gia Gelato

Amstelveen – IJssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen biedt in samenwerking met AmstelveenZ.nl lezers de kans om een overheerlijke ijstaart te winnen in deze moeilijke feestdagenperiode.

Winkels 15 dec. 2020 15:18

De Posthoorn: Bellen & Bestellen = Bezorgen

Amstelveen – Loterij-, cadeau- en tabakswinkel De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft vanwege de lockdown de deuren moet sluiten. De Posthoorn gaat daarom bestellingen vanaf 50 euro aan huis bezorgen in Amstelveen: daardoor kunnen klanten alsnog Oudejaarsloten (met extra winkansen op El Gordo) en andere producten van De Posthoorn in huis halen.

Advertorial Winkels 14 dec. 2020 09:00

Wow effect voor een betaalbare prijs

Amstelveen - De kerst wordt een feestje met het kleurrijke assortiment van Tof Boeket. Van prachtige versiering en vazen tot bijzondere glitter amaryllis bollen; volop keus en voor ieder wat wils. Kom de nieuwste trends spotten bij TOF Boeket. Kerstinkopen doen was nog nooit zo leuk!

Winkels 2 dec. 2020 18:57

Maatregelen Stadshart Amstelveen: extreme drukte voorkomen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen treft samen met Unibail Rodamco, exploitant van winkelcentrum Stadshart Amstelveen, dit weekend maatregelen om extreme drukte te voorkomen. Er worden onder andere extra beveiligers, hostesses, handhavers en politie ingezet.

Advertorial Winkels 1 dec. 2020 19:00

De winkel van TOF Boeket voor het perfecte cadeau

Amstelveen - TOF Boeket op de Rembrandtweg is 365 dagen per jaar hét adres voor prachtige bloemen. Het familiebedrijf bestaat al 63 jaar en inmiddels is Henk Anröchte de derde generatie die het stokje heeft overgenomen. Vol passie vertelt hij over bloemen, ondernemen en zijn nieuwe winkel.

Advertorial Winkels 26 nov. 2020 19:49

Proef Vietnam in nieuwe delicatessenzaak MayVy

Amstelveen - Het Kostverlorenhof is alweer enige tijd een parel rijker: MayVy. Een kleurrijke winkel met heerlijke producten uit Vietnam en Zuid-Oost Azië. Eigenaresse Willow Le vertelt waarom ze haar carrière als data specialist in de E-commerce stopzette om haar passie te volgen: lekker eten! Als Vietnamese is eten onderdeel van haar levensstijl. En juist dat wil ze het Amstelveense publiek laten proeven.

Advertorial Winkels 25 nov. 2020 20:00

De nieuwste innovaties ervaren in the blue room

Amstelveen - Koudijs is dé winkel voor toonaangevende merken op het gebied van beeld en geluid, witgoed en wifi . Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is dan ook een begrip in Amstelveen. Maar wie momenteel door het Oude Dorp rijdt, ziet een opvallend verschijnsel.. een compleet blauwe etalage trekt de aandacht van voorbijgangers. Eigenaren Steven en Marri-Anne lichten alvast een tipje van de ‘blauwe’ sluier op over de binnenkort te openen Blue Room.

Winkels 20 nov. 2020 10:08

Amstelveen start campagne 'Shop op tijd, Shop gespreid en lokaal'

Amstelveen - Samen met de Vereniging van Amstelveense Detailhandelsorganisaties (VAD) en de Amstelveense winkelcentra roept de gemeente Amstelveen op om inkopen voor de feestdagen zoveel mogelijk op tijd en doordeweeks te doen en lokaal in te kopen. Dus ‘Shop op tijd, shop gespreid en lokaal’. De eerste campagne-uitingen zijn deze week te zien in het Stadshart Amstelveen en ook op borden in Amstelveen.

Winkels 20 nov. 2020 09:54

Heropening Life & Garden Amstelveen

Amstelveen - Morgen, zaterdag 21 november 2020, heropent Life & Garden Amstelveen tijdelijk zijn deuren. Het tuincentrum dat afgelopen zomer per 1 juli dicht ging zal tot aan de kerstdagen kerstbomen verkopen.