Team Albert Heijn Stadshart. (Beeld: Albert Heijn, Andries van der Ree)

Albert Heijn Stadshart Amstelveen krijgt totale make-over

Amstelveen – Het Albert Heijn-filiaal in Stadshart Amstelveen, gevestigd aan het Rembrandthof 49, krijgt een totale make-over en zal van woensdag 25 januari (16.00 uur) tot 7 februari (11.00 uur) gesloten zijn.

Supermarktmanager Harald de Groot laat weten dat het filiaal van de vloer tot aan het plafond wordt vernieuwd. Er komen bijvoorbeeld bredere paden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen. Ook het zelfscanplein krijgt meer ruimte en het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar zestien.

Veel meer vers

Ook de versafdeling ondergaat een grote metamorfose. Op het versplein is straks een (veel) uitgebreider aanbod te vinden. Behalve groente en fruit zijn er ook verspakketten, maaltijden en een groot aantal vega(n) producten. Ook gaat een nieuwe moderne borrelwand meer vleeswaren, tapas, olijven en kazen bieden. ‘Natuurlijk blijft de sushibar. De verse maki, sushi en sashimi zijn populair bij onze klanten,’ zegt De Groot.

Feestelijke heropening: 7 februari 11.00 uur

De Groot en zijn medewerkers staan op dinsdag 7 februari om 11.00 uur klaar voor en feestelijke heropening. Voor de eerste tweeduizend klanten ligt er gratis iets lekkers klaar. Ook zal er onder andere een levensgrote AH-hamster zijn om klanten te verwelkomen en op de foto te gaan. Eveneens is er een barista met heerlijke koffie en zijn er diverse proeverijen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.