Ambachtelijk assortiment Elzo Prenger ook online verkrijgbaar

AMSTELVEEN - Patisserie Elzo Prenger behoeft nauwelijks introductie. Bij de geliefde banketbakker in Amstelveen Noord voert ambachtelijke kwaliteit al jaren de boventoon. Een grote schare vaste klanten komt traditiegetrouw van heinde en verre naar de Amsterdamseweg 148, maar vanaf nu kan je ook nog eens vanuit je luie stoel alle smaakvolle producten online bestellen via de nieuwe website www.elzoprenger.nl

Steve Bouman nam ruim twee jaar geleden de patisserie over (van naamgever Elzo Prenger) en runt de zaak met ongekende energie en passie. De nieuwe website www.elzoprenger.nl is voor de talentvolle en enthousiaste Bouman, een culinair dier bij wie eerlijke ambacht op 1 staat, een fraaie stap naar dé patisserie van de toekomst, want binnen een paar muisklikken haal je nu alle pure ambachtelijke producten in huis.

Taart, gebak, schElzo Prenger 10 procent kortingnitte
Of het nu een op maat gemaakte droomtaart met persoonlijke vormgeving en tekst is, gebak voor je feestje (op kantoor of thuis) of een van de geweldige schnittes: je hebt het via je pc, smartphone of tablet pijlsnel in huis. ‘We hebben de website zo ingericht dat het heel eenvoudig en overzichtelijk is om bestellingen te plaatsen. Je ziet in één oogopslag wat je krijgt. Betalen kan met iDeal of contant en we onderscheiden ons door pijlsnelle bezorging,’ zegt Bouman.

Supersnelle bezorging
Met die snelle online bezorgservice troeft Patisserie Elzo Prenger grote ketens, waar je vaak voor 19.00 of 23.00 uur moet bestellen om het de volgende dag in huis te hebben, moeiteloos af. ‘Bij ons kan je tot 03.00 uur ’s nachts bestellen,’ zegt Bouman. ‘En we bezorgen niet alleen overdag, maar ook ’s avonds tot 20.00 uur,’ zegt hij.

Ontwerp je eigen taart
Eén van de noviteiten van de website elzoprenger.nl is dat je eenvoudig je eigen taart kan ontwerpen, via een gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. ‘Je kan je eigen tekst, of zelfs je eigen plaatje meesturen: wij maken de taart,’ zegt Bouman. En natuurlijk zijn er ook tal van fantastisch ogende en smakende themataarten. Liever gewoon een aardbeienslof (all time favorite) van de lekkerste aardbeien van het land? Dat kan natuurlijk ook.

Actiecode 10% korting
Om de lancering van de nieuwe website te vieren geeft Elzo Prenger dit hele jaar 10% korting bij besteding vanaf 20,- euro, als je bij je bestelling de actiecode elzoisonline invoert. Pure ambacht was nog nooit zo dichtbij: dus bestel nu simpel en snel op elzoprenger.nl

Patisserie Elzo Prenger | Amsterdamseweg 148  | Telefoon 020 641 24 08 | info@elzoprenger.nl | www.elzoprenger.nl 

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.12, juni 2016


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.