Gemeente Amstelveen

Amstelveen doet mee aan Landelijke Opschoondag

AMSTELVEEN - Binnenkort is het tijd voor Landelijke Opschoondag. Amstelveen doet ook mee en in minstens acht verschillende buurten worden er zwerfafvalopruimacties georganiseerd.

Er zijn acht verschillende startlocaties waar mensen terecht kunnen om op komende zaterdag 23 maart schoon te maken. Er zal worden schoongemaakt bij Villa Randwijck, De Meent, Buurtkamer KKP, De Bolder, Pluspunt, Oberonstraat 33, Alleman en bij de hoogste flat langs de Jeanne d’Arclaan De Arc.

Koffie

De gemeente Amstelveen meldt vandaag dat iedereen vanaf 09.30 van harte welkom is. De koffie staat klaar en om 10.00 uur wordt gestart met de opruimactie.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.