Amstelveen in 24hrs

Amstelveen in 24hrs: 3 juni talloze activiteiten verspreid over hele gemeente

Amstelveen - Het is bijna zover, nog een ruime week en dan is het weer tijd voor Amstelveen in 24hrs.  

Heb jij al uitgestippeld aan welke activiteiten je die dag gaat deelnemen? Of beslis jij pas op zaterdag 3 juni wat je gaat doen? Er zijn meer dan 45 activiteiten te beleven.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA 

Tips

Keuzestress ligt op de loer, daarom een aantal tips voor wie actief op pad wil. Lees verder voor leuke (en actieve!) tips of kijk voor het volledige programma op www.visitamstelveen.nl/24hrs.

TIP: DUIK DE DAG IN 06:00 - 07:00

dui de dag in.jpg
Begin Amstelveen in 24hrs met een frisse ochtendduik! Trek om 06.00 uur een aantal baantjes in het buitenbad van zwembad De Meerkamp en je hebt genoeg energie voor de volgende 23 uur. Na het zwemmen staat er een warme drank met ontbijtkoek voor je klaar. Zie jij die frisse ochtendduik wel zitten? Meld je dan snel aan! 

TIP: 3-IN-1 SLAAN MET DIE BAL! (10+) 15:00 – 17:00

Pickle-ball-beeld-1.jpg
Pickleball is dé sporthit van dit moment. Het is een combinatie van badminton, tennis en tafeltennis, maar dan leuker en makkelijker. Maak kennis met deze nieuwe sport en doe mee aan een training of een toernooi. Alleen of met z’n tweetjes. Wacht niet te lang met aanmelden want vol is echt vol! Pickleball start om 15:00 en om 16:00.

GA OP SAFARI 17:00 – 19:00

Weidevogelsafari overzicht mogelijkheden.docx - presentatie (2).jpg
In de achtertuin van Amstelveen ligt een heus natuurreservaat. En je kunt er ook op safari!  Neem een verrekijker mee en ga met een vogelaar op zoek naar weidevogels als de grutto. Kom met de fiets naar de safari, want onderweg kun je je alvast je alvast laten informeren door de vele informatieborden die er samen met de Vogelbescherming zijn geplaatst. Daarna ga je onder begeleiding van een Vogelaar op pad. Vergeet geen picknickmand mee te nemen!

BATTLE NIGHT (16+) 20:00 – 23:00

Battle Night (2).jpg
Zin in een uitdaging? Neem al je familie, vrienden of collega’s mee voor The Battle Night. Ga voor maar 10 euro, de hele avond de strijd met elkaar aan in teams of alleen met onder andere lasergamen, trampoline springen, poolbiljarten, karaoke en nog veel meer. Hier wil jij bij zijn, dus sluit de dag af met een spannende battle!

Lees verder voor het volledige programma op www.visitamstelveen.nl/24hrs


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 18:00

Amstelveen van voorheen (392)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 392 een oude foto van de voormalige herenkapper J. Boon in de Dorpsstraat, die ook dienst deed als tabaksverkooppunt.

Verkeer & Vervoer vandaag 17:00

Avond- en nachtafsluiting N201 van 7 t/m 10 maart 2024

Amstelveen - De provincie Noord-Holland werkt in de avonden en nachten van 7 tot en met 10 maart aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel bij de N201. De provincie onderhoudt dan de technische installaties in de tunnel, reinigt de wanden en markeringen, controleert de veiligheidsmiddelen en reinigt de riolering. Ook wordt gemaaid en zwerfvuil verwijderd. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, worden het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel volledig afgesloten.

Algemeen vandaag 14:00

Let's dance: rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De Stichting Rolstoeldansen Amstelveen staat de laatste tijd meer dan ooit in de belangstelling. De vereniging laat zich zien op diverse lokale evenementen (zoals Amstelveen on Wheels) en liet ook Amstelveense raadsleden kennismaken met de wereld van het rolstoeldansen .Vrijwilligster Corrie van Hugten, tijdens het Sportgala Amstelveen uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar, is al 42 jaar (!) de drijvende kracht achter de Stichting Rolstoeldansen Amstelveen, maar ook achter de Stichting Rolstoeldansen Nederland. In 1980 kreeg Corrie van een bevriende dansleraar uit Leiden een bijzondere opdracht, die ze tot op de dag van vandaag met bevlogenheid uitvoert. ‘Hij zei tegen mij: jij gaat zorgen dat mensen met een beperking dansplezier krijgen.’ En zo geschiedde.

Kunst & Cultuur vandaag 09:00

Nu te zien in Museum JAN: Tjalf Sparnaay - The Bigger Picture

Amstelveen - Met de jubileumtentoonstelling The Bigger Picture viert Museum JAN de 70ste verjaardag van beeldend kunstenaar Tjalf Sparnaay. Ruim 60 werken uit verschillende museale en particuliere collecties geven een bijzonder overzicht van zijn oeuvre: van zijn eerste illustraties voor ansichtkaarten tot zijn nieuwste foodpainting WasteScape dat voor het eerst wordt geëxposeerd voor publiek.

Algemeen gisteren 14:00

Samir ging viral op TikTok, Hypnose is zijn nieuwe single

Amstelveen - Samir (19) is geboren en getogen in Amstelveen en zit in 6VWO op het Keizer Karel College. In de zomer van 2022 ging hij op TikTok viral met zijn nummer Safari. Momenteel werkt hij hard aan zijn muziekcarrière en is zijn nieuwe single Hypnose half februari uitgekomen.

Winkels gisteren 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.