Amstelveen in 24hrs

Amstelveen in 24hrs: 3 juni talloze activiteiten verspreid over hele gemeente

Amstelveen - Het is bijna zover, nog een ruime week en dan is het weer tijd voor Amstelveen in 24hrs.  

Heb jij al uitgestippeld aan welke activiteiten je die dag gaat deelnemen? Of beslis jij pas op zaterdag 3 juni wat je gaat doen? Er zijn meer dan 45 activiteiten te beleven.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA 

Tips

Keuzestress ligt op de loer, daarom een aantal tips voor wie actief op pad wil. Lees verder voor leuke (en actieve!) tips of kijk voor het volledige programma op www.visitamstelveen.nl/24hrs.

TIP: DUIK DE DAG IN 06:00 - 07:00

dui de dag in.jpg
Begin Amstelveen in 24hrs met een frisse ochtendduik! Trek om 06.00 uur een aantal baantjes in het buitenbad van zwembad De Meerkamp en je hebt genoeg energie voor de volgende 23 uur. Na het zwemmen staat er een warme drank met ontbijtkoek voor je klaar. Zie jij die frisse ochtendduik wel zitten? Meld je dan snel aan! 

TIP: 3-IN-1 SLAAN MET DIE BAL! (10+) 15:00 – 17:00

Pickle-ball-beeld-1.jpg
Pickleball is dé sporthit van dit moment. Het is een combinatie van badminton, tennis en tafeltennis, maar dan leuker en makkelijker. Maak kennis met deze nieuwe sport en doe mee aan een training of een toernooi. Alleen of met z’n tweetjes. Wacht niet te lang met aanmelden want vol is echt vol! Pickleball start om 15:00 en om 16:00.

GA OP SAFARI 17:00 – 19:00

Weidevogelsafari overzicht mogelijkheden.docx - presentatie (2).jpg
In de achtertuin van Amstelveen ligt een heus natuurreservaat. En je kunt er ook op safari!  Neem een verrekijker mee en ga met een vogelaar op zoek naar weidevogels als de grutto. Kom met de fiets naar de safari, want onderweg kun je je alvast je alvast laten informeren door de vele informatieborden die er samen met de Vogelbescherming zijn geplaatst. Daarna ga je onder begeleiding van een Vogelaar op pad. Vergeet geen picknickmand mee te nemen!

BATTLE NIGHT (16+) 20:00 – 23:00

Battle Night (2).jpg
Zin in een uitdaging? Neem al je familie, vrienden of collega’s mee voor The Battle Night. Ga voor maar 10 euro, de hele avond de strijd met elkaar aan in teams of alleen met onder andere lasergamen, trampoline springen, poolbiljarten, karaoke en nog veel meer. Hier wil jij bij zijn, dus sluit de dag af met een spannende battle!

Lees verder voor het volledige programma op www.visitamstelveen.nl/24hrs


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'