Hans Poll van Cigo De Posthoorn
Advertorial Zakelijk

‘Amstelveen krijgt de mooiste loterijwinkel van Europa’

Amstelveen - Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan bestaat 60 jaar en staat een ongekende metamorfose te wachten. In mei wordt de drukbezochte loterij,- cadeau- en tabakswinkel aan een van de populairste winkelstrips van Amstelveen namelijk omgebouwd tot de meest uitgebreide kansspelenwinkel van Nederland, uniek in Europa.

Voor eigenaar Hans Poll komt daarmee een droom uit. Hij is trots, maar vooral ook dankbaar dat zijn klanten al jaren zoveel vertrouwen in zijn zaak hebben dat ze blijven terugkomen en de winkel nu na 60 jaar een nieuwe stap in de toekomst kan zetten.

Flagshipstore Nederlandse Loterij

En wat voor een stap: De Posthoorn wordt de eerste of­ficiële flagshipstore van de Nederlandse Loterij en het Europese neusje van de zalm op het gebied van kansspelenwinkels. ‘De bedoeling is de meest innovatieve kansspelenwinkel van Europa te realiseren,’ verklapt Poll.

Alles prijsgeven over het nieuwe winkelconcept van De Posthoorn wil Poll stiekem nog niet; net als bij loterijspelen mag er wat spanning overblijven tot het uiteindelijke resultaat er is. Maar dat het bijzonder wordt, dat is wel duidelijk.

High-tech

De winkel wordt uitgerust met diverse high-tech schermen, digital lottery boards en een spelershoek, waar spelers rechtstreeks kunnen inzetten, maar ook kunnen sportwedstrijden live worden gevolgd. Ook krijgt de nieuwe winkel een Illy-kof­fiecorner. Hoe mooi en bijzonder de nieuwe winkel ook wordt, De Posthoorn behoudt wel het huidige assortiment, waaronder cadeau-artikelen, wenskaarten, tijdschriften, boeken en tabak. ‘En we bieden altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe roken (de e-sigaret)’, zegt Poll.

Ook de ouderwetse gezelligheid wil Poll natuurlijk behouden. De Posthoorn vervult al jaren een sociale functie in de wijk. Mensen maken er graag een praatje – en natuurlijk zijn loterijprijzen daar vaak onderdeel van. ‘De nieuwe kof­fiecorner zal dat straks versterken,’ zegt Poll.

2e verkooppunt van NL

Door de aanhoudende drukte en alle successen werd De Posthoorn afgelopen jaar op loterijgebied tweede verkooppunt van heel Nederland – en dat is een bijzondere prestatie gezien de bijna zevenduizend verkooppunten in Nederland. Loterij-liefhebbers staan dus al jaren bij De Posthoorn  in de rij om hun staatsloten, TOTO-voorspellingen of Lotto-cijfers via De Posthoorn te spelen.

Samenspelen

‘We doen ook heel veel op het gebied van samenspelen, waardoor je in een groep meer kans maakt en de grote prijzen deelt. Onze klanten vinden dat leuk en leren elkaar ook kennen. Het samenspelen neemt de laatste een enorme vlucht’, zegt Poll. Een recent voorbeeld was een prijs van ruim vier ton bij de Eurojackpot, waarbij tien spelers met 40k aan de haal gingen.

Openingsacties Cigo

De Posthoorn zal tijdens de verbouwing tussen 13 en 23 mei 2019 geopend zijn: er staat een speciale verkoopwagen voor de deur. Op 24 mei om 09.00 uur opent de burgemeester de nieuwe winkel. De eerste 50 klanten krijgen een 1/5e staatslot cadeau en de eerste 2500 betalende klanten maken met een kras & winkaart, kans op tal van prijzen. Bij aankoop van 2 staatsloten maken klanten kans op een exclusieve koninklijke overnachting in het Kurhaus. Op naar De Posthoorn dus!

{advertorial}


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.