Hans Poll van Cigo De Posthoorn
Advertorial Zakelijk

‘Amstelveen krijgt de mooiste loterijwinkel van Europa’

Amstelveen - Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan bestaat 60 jaar en staat een ongekende metamorfose te wachten. In mei wordt de drukbezochte loterij,- cadeau- en tabakswinkel aan een van de populairste winkelstrips van Amstelveen namelijk omgebouwd tot de meest uitgebreide kansspelenwinkel van Nederland, uniek in Europa.

Voor eigenaar Hans Poll komt daarmee een droom uit. Hij is trots, maar vooral ook dankbaar dat zijn klanten al jaren zoveel vertrouwen in zijn zaak hebben dat ze blijven terugkomen en de winkel nu na 60 jaar een nieuwe stap in de toekomst kan zetten.

Flagshipstore Nederlandse Loterij

En wat voor een stap: De Posthoorn wordt de eerste of­ficiële flagshipstore van de Nederlandse Loterij en het Europese neusje van de zalm op het gebied van kansspelenwinkels. ‘De bedoeling is de meest innovatieve kansspelenwinkel van Europa te realiseren,’ verklapt Poll.

Alles prijsgeven over het nieuwe winkelconcept van De Posthoorn wil Poll stiekem nog niet; net als bij loterijspelen mag er wat spanning overblijven tot het uiteindelijke resultaat er is. Maar dat het bijzonder wordt, dat is wel duidelijk.

High-tech

De winkel wordt uitgerust met diverse high-tech schermen, digital lottery boards en een spelershoek, waar spelers rechtstreeks kunnen inzetten, maar ook kunnen sportwedstrijden live worden gevolgd. Ook krijgt de nieuwe winkel een Illy-kof­fiecorner. Hoe mooi en bijzonder de nieuwe winkel ook wordt, De Posthoorn behoudt wel het huidige assortiment, waaronder cadeau-artikelen, wenskaarten, tijdschriften, boeken en tabak. ‘En we bieden altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe roken (de e-sigaret)’, zegt Poll.

Ook de ouderwetse gezelligheid wil Poll natuurlijk behouden. De Posthoorn vervult al jaren een sociale functie in de wijk. Mensen maken er graag een praatje – en natuurlijk zijn loterijprijzen daar vaak onderdeel van. ‘De nieuwe kof­fiecorner zal dat straks versterken,’ zegt Poll.

2e verkooppunt van NL

Door de aanhoudende drukte en alle successen werd De Posthoorn afgelopen jaar op loterijgebied tweede verkooppunt van heel Nederland – en dat is een bijzondere prestatie gezien de bijna zevenduizend verkooppunten in Nederland. Loterij-liefhebbers staan dus al jaren bij De Posthoorn  in de rij om hun staatsloten, TOTO-voorspellingen of Lotto-cijfers via De Posthoorn te spelen.

Samenspelen

‘We doen ook heel veel op het gebied van samenspelen, waardoor je in een groep meer kans maakt en de grote prijzen deelt. Onze klanten vinden dat leuk en leren elkaar ook kennen. Het samenspelen neemt de laatste een enorme vlucht’, zegt Poll. Een recent voorbeeld was een prijs van ruim vier ton bij de Eurojackpot, waarbij tien spelers met 40k aan de haal gingen.

Openingsacties Cigo

De Posthoorn zal tijdens de verbouwing tussen 13 en 23 mei 2019 geopend zijn: er staat een speciale verkoopwagen voor de deur. Op 24 mei om 09.00 uur opent de burgemeester de nieuwe winkel. De eerste 50 klanten krijgen een 1/5e staatslot cadeau en de eerste 2500 betalende klanten maken met een kras & winkaart, kans op tal van prijzen. Bij aankoop van 2 staatsloten maken klanten kans op een exclusieve koninklijke overnachting in het Kurhaus. Op naar De Posthoorn dus!

{advertorial}


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.