Speelboerderij Elsenhove

Amstelveen zoekt horeca-ondernemer voor speelboerderij Elsenhove

Amstelveen – Gemeente Amstelveen zoekt een horeca-ondernemer die voor minimaal vijf jaar de horeca-gelegenheid op speelboerderij Elsenhove wil runnen en gaat werken met lokale, biologische en/of fairtrade producten.

Speelboerderij Elsenhove ontvangt volgens de gemeente jaarlijks zo’n 80.000 tot 100.000 bezoekers. Het contract met de huidige horeca-exploitant loopt eind februari 2020 af. Volgens de aanbestedingsregels brengt Amstelveen de mogelijkheid om een horecagelegenheid te exploiteren nu opnieuw onder de aandacht, waarbij ook de huidige exploitant weer kan inschrijven.

Kinderfeestjes

Het nieuwe af te sluiten contract gaat 1 maart 2020 in. De ondernemer wordt ook verantwoordelijk voor kinderfeestjes die aansluiten bij de ambitie van Elsenhove: een leven lang leren over natuur, milieu en duurzaamheid. 'Elsenhove biedt samen met de ondernemer, de medewerkers en de vrijwilligers van de speelboerderij een totaalpakket aan: in contact komen met boerderijdieren, genieten van een mooie groene locatie als onderdeel van Groengebied Amstelland, spelen in de speeltuin en natuurlijke speelplek, het bezoeken van de tentoonstelling in de veenschuur, themadagen en lessen voor scholen in de periode voor en na de zomervakantie.’, aldus de gemeente.

Informatie

Geïnteresseerden vragen vóór vrijdag 25 oktober het informatiepakket op en sturen een e-mail naar Ruud Oosterhof, interim teamleider NME, Elsenhove en Schooltuinen (NES) via e-mail: r.oosterhof@amstelveen.nl.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.