Speelboerderij Elsenhove

Amstelveen zoekt horeca-ondernemer voor speelboerderij Elsenhove

Amstelveen – Gemeente Amstelveen zoekt een horeca-ondernemer die voor minimaal vijf jaar de horeca-gelegenheid op speelboerderij Elsenhove wil runnen en gaat werken met lokale, biologische en/of fairtrade producten.

Speelboerderij Elsenhove ontvangt volgens de gemeente jaarlijks zo’n 80.000 tot 100.000 bezoekers. Het contract met de huidige horeca-exploitant loopt eind februari 2020 af. Volgens de aanbestedingsregels brengt Amstelveen de mogelijkheid om een horecagelegenheid te exploiteren nu opnieuw onder de aandacht, waarbij ook de huidige exploitant weer kan inschrijven.

Kinderfeestjes

Het nieuwe af te sluiten contract gaat 1 maart 2020 in. De ondernemer wordt ook verantwoordelijk voor kinderfeestjes die aansluiten bij de ambitie van Elsenhove: een leven lang leren over natuur, milieu en duurzaamheid. 'Elsenhove biedt samen met de ondernemer, de medewerkers en de vrijwilligers van de speelboerderij een totaalpakket aan: in contact komen met boerderijdieren, genieten van een mooie groene locatie als onderdeel van Groengebied Amstelland, spelen in de speeltuin en natuurlijke speelplek, het bezoeken van de tentoonstelling in de veenschuur, themadagen en lessen voor scholen in de periode voor en na de zomervakantie.’, aldus de gemeente.

Informatie

Geïnteresseerden vragen vóór vrijdag 25 oktober het informatiepakket op en sturen een e-mail naar Ruud Oosterhof, interim teamleider NME, Elsenhove en Schooltuinen (NES) via e-mail: r.oosterhof@amstelveen.nl.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws