Amstelveense ondernemer verrast bewoners Huis aan de Poel met verzorgingsproducten

Amstelveen – De Amstelveense ondernemer Marc Dreesde heeft alle bewoners van Huis aan de Poel in Amstelveen getrakteerd op cadeautjes, door dozen vol verzorgingsproducten te schenken.

Marc wilde graag een steentje bijdragen in de strijd tegen corona. 

Brentano is ontzettend verheugd met de gift, laat Saskia Hulshof van Brentano weten. 'Fantastisch dat we de bewoners een blij gevoel kunnen geven met deze prachtige cremes van Miracle Escargot. De bewoners zitten op hun kamer, ze mogen er niet af en zullen heel blij zullen zijn met een cadeautje. We willen Marc hartelijk danken voor dit enorme gebaar.'

Marc Dreesde van Miracle Escargot zegt de gift met alle liefde te hebben gegeven voor de bewoners die nog altijd geen bezoek mogen ontvangen. 'Ik hoop dat ze hier heel blij mee zijn.'

UMC
Vorige week heeft Miracle Escargot ook al 1200 producten gedoneerd aan het Amsterdam UMC.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.