AmstelveenZ bestaat dit jaar 5 jaar en viert dat met de 50ste editie van het magazine

AmstelveenZ bestaat 5 jaar: 50ste editie magazine

Amstelveen - Met het verschijnen van de 50e editie van AmstelveenZ Magazine, viert AmstelveenZ© het 5-jarig bestaan. De lustrumeditie wordt de komende dagen weer gratis verspreid in Amstelveen en directe omgeving.

In de lustrumeditie blikken we kort terug op 5 jaar AmstelveenZ Magazine, maar natuurlijk vind je in deze editie ook weer tal van lokale premiumverhalen: helemaal gratis.

Het gratis aanbieden van lokale informatie in het magazine, alsmede via onze nieuwswebsite www.amstelveenz.nl, hebben we natuurlijk alleen kunnen doen dankzij het vertrouwen van onze adverteerders en lezers. Onze dank is groot en we zijn trots op de grote (on- en offline) lezerscommunity die we de afgelopen 5 jaar hebben kunnen opbouwen: we hopen nog lang met AmstelveenZ door te kunnen gaan.

Ook in de lustrumeditie van ons magazine staan weer interviews met bijzondere Amstelveners, waaronder sporters, acteertalent en ondernemers, maar we schrijven ook over actuele zaken zoals het nieuwe plan voor het Amsterdamse bos. Onze vertrouwde rubrieken en columnisten zijn natuurlijk ook van de partij. Ook voor de 50e keer: wij wensen iedereen veel leesplezier! En bedankt voor de afgelopen 5 jaar!


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.