AmstelveenZ bestaat dit jaar 5 jaar en viert dat met de 50ste editie van het magazine

AmstelveenZ bestaat 5 jaar: 50ste editie magazine

Amstelveen - Met het verschijnen van de 50e editie van AmstelveenZ Magazine, viert AmstelveenZ© het 5-jarig bestaan. De lustrumeditie wordt de komende dagen weer gratis verspreid in Amstelveen en directe omgeving.

In de lustrumeditie blikken we kort terug op 5 jaar AmstelveenZ Magazine, maar natuurlijk vind je in deze editie ook weer tal van lokale premiumverhalen: helemaal gratis.

Het gratis aanbieden van lokale informatie in het magazine, alsmede via onze nieuwswebsite www.amstelveenz.nl, hebben we natuurlijk alleen kunnen doen dankzij het vertrouwen van onze adverteerders en lezers. Onze dank is groot en we zijn trots op de grote (on- en offline) lezerscommunity die we de afgelopen 5 jaar hebben kunnen opbouwen: we hopen nog lang met AmstelveenZ door te kunnen gaan.

Ook in de lustrumeditie van ons magazine staan weer interviews met bijzondere Amstelveners, waaronder sporters, acteertalent en ondernemers, maar we schrijven ook over actuele zaken zoals het nieuwe plan voor het Amsterdamse bos. Onze vertrouwde rubrieken en columnisten zijn natuurlijk ook van de partij. Ook voor de 50e keer: wij wensen iedereen veel leesplezier! En bedankt voor de afgelopen 5 jaar!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:58

Geweld tegen vrouwen: ook in het 'keurige' Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen zet zich deze week in om geweld tegen vrouwen en huiselijk geweld de wereld uit te krijgen. Ook in Amstelveen speelt het probleem en veelal durven slachtoffers zich uit angst niet te melden. De gemeente benadrukt dat hulp dichtbij is en hoopt dat inwoners die te maken hebben met lichamelijk, psychisch of seksueel geweld of intimidatie contact opnemen met Veilig Thuis via de hulplijn 0800 2000.

Advertorial Winkels gisteren 20:00

De nieuwste innovaties ervaren in the blue room

Amstelveen - Koudijs is dé winkel voor toonaangevende merken op het gebied van beeld en geluid, witgoed en wifi . Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is dan ook een begrip in Amstelveen. Maar wie momenteel door het Oude Dorp rijdt, ziet een opvallend verschijnsel.. een compleet blauwe etalage trekt de aandacht van voorbijgangers. Eigenaren Steven en Marri-Anne lichten alvast een tipje van de ‘blauwe’ sluier op over de binnenkort te openen Blue Room.

Algemeen gisteren 10:58

Amstelveen opent steunpunt voor gedupeerden toeslagenaffaire

Amstelveen - Omdat ook in Amstelveen tientallen ouders ernstig in de problemen zijn geraakt doordat de Belastingdienst ten onrechte de kinderopvangtoeslag stopzette en terugvorderde (de zogenoemde Toeslagenaffaire), heeft Gemeente Amstelveen een speciaal Steunpunt Kinderopvangtoeslagaffaire opgericht.