Amstelveenz Restaurantweek: De Jonge Dikkert
AMSTELVEEN - De Amstelveenz Restaurantweek staat weer voor de deur! Vanaf 22 maart tot en met 1 april bieden maar liefst 26 restaurants in Amstelveen en omstreken een driegangenmenu aan voor maar €25 per persoon, waaronder De Jonge Dikkert! Reserveer via www.amstelveenzrestaurantweek.nl
Korenmolen de Dikkert werd in 1672 gebouwd en is al sinds jaar en dag een fenomeen in Amstelveen. Restaurant De Jonge Dikkert mag zich echter met recht 'jong' noemen, omdat er constant sprake is van vernieuwing, verjonging. Het pand heeft net als het eten en drinken en de algehele beleving karakter, met een frisse twist dankzij het eigentijdse interieur.
MENU
LUNCH & DINER
Voorgerecht
Zacht gegaarde winterkabeljauw met rode biet quinoa, yuzu mayonaise en koolrabi
*
Optioneel tussengerecht (viergangen) € 10,-
Tortelloni gevuld met paddenstoelen, eidooier en Parmezaan
*
Optioneel tussengerecht (vijfgangen) € 10,-
Gelakt buikspek met Canadese kreeft, Clementines en zwarte knoflook
*
Hoofdgerecht
Schelvis met kruidenkorst, remoulade en zilte groenten
of
Runderwang met Alkmaarse gort, basilicum, geroosterde peen en jus van sherry azijn
*
Nagerecht
Crème van koffie met banaan, karamel, pecannoot en sorbet van banaan
Een tafel reserveren bij De Jonge Dikkert tijdens de Amstelveenz Restaurantweek? Dat kan hier!
De Amstelveenz Restaurant wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs en de Gemeente Amstelveen.