Gusto World of Pizza

Amstelveenz Restaurantweek: Gusto World of Pizza

AMSTELVEEN - De Amstelveenz Restaurantweek staat weer voor de deur! Vanaf 12 tot en met 22 oktober bieden maar liefst 26 restaurants in Amstelveen en omstreken een driegangenmenu aan voor maar €25 per persoon, waaronder Gusto World of Pizza.

Als je bij Gusto binnenstapt, zie je het direct: de authentieke houtoven achter in de zaak. Een uniek exemplaar, waarin stenen van de Vesuvius zijn verwerkt en waarin de pizzaiolo de lekkerste pizza’s bereidt. Volgens Napolitaans recept, met hart en ziel en heel veel Italiaanse passie en temperament. Ook tijdens de Amstelveenz Restaurantweek kun je jezelf tegoed doen aan de pizza's van Gusto!

 

MENU

DINER

 

Voorgerecht

Gerookte burrata

*

Hoofdgerecht

Pizza van de kaart
(uitgezonderd pizza van de week of tartuffo)

*

Nagerecht

Tiramisu

 

Een tafel reserveren bij Gusto World of Pizza tijdens de Amstelveenz Restaurantweek? Dat kan hier!

De Amstelveenz Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs en de Gemeente Amstelveen.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws