Archief

Amstelvener (58) omgekomen bij ongeval in Amsterdam

Amsterdam/Amstelveen - Een 58-jarige man uit Amstelveen, die zaterdag 10 augustus met zijn auto met hoge snelheid tegen de slagboom van een spoorwegovergang aanreed op de Westhavenweg in Amsterdam, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Dat meldt de politie. Na de aanrijding met de slagboominstallatie kwam de auto in de nabij gelegen sloot terecht.

Het slachtoffer was de enige betrokkende bij het ongeval. Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plaatse nog gereanimeerd en hij werd daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij diezelfde dag is overleden aan zijn verwondingen.

Het Team Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) heeft het ongeval in onderzoek.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.