Caspar Hattink. [Beeld: Anko Stoffels]

Amstelvener Caspar Hattink Nederlands kampioen discuswerpen

Amstelveen - Amstelvener Caspar Hattink is Nederlands kampioen discuswerpen geworden op het NK Atletiek in Den Haag.

Hattink werd de opvolger van de dit jaar ontbrekende Erik Cadee. Hij bleef met een worp van 58,11 meter bijna 2,5 meter voor op nummer 2 Stephan Dekker, die tot 55,85 meter kwam. Shaquille Emanuelson wist beslag te leggen op het brons met een afstand van 55,23 meter.

Hattink zal dankzij het veroveren van de titel Nederland vertegenwoordigen op het onderdeel tijdens het Europees kampioenschap landenteams in Noorwegen in augustus. 

In een eerder interview met AmstelveenZ liet de talentvolle Amstelvener al doorschemeren dat het behalen van de Olympische Spelen in 2020 zijn grote droom is.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.