TSD Amstelveen

Amstelveners in de prijzen op Tang Soo Do toernooi

AMSTELVEEN - Bij een internationaal Tang Soo Do toernooi zijn op zaterdag 14 oktober meerdere Amstelveense kinderen in de prijzen gevallen. Twee van hen wonnen zelfs gouden medailles. 

De 7-jarige beoefenaar van de Koreaanse vechtkunst Roy Oz heeft goud gewonnen op het onderdeel breektesten en zilver bij sparren en stijlvormen. Voor Roy was het de eerste keer dat hij deelnam aan een internationale wedstrijd. Tijdens het toernooi streden meer dan 230 deelnemers van 22 verschillende scholen uit vijf landen om een medaille op diverse onderdelen.

Clubgenoten
Ook Roy's clubgenoten Oscar Walker (9 jaar) en Lee Yogev Gnainsky (10 jaar) wisten prijzen te bemachtigen. Oscar won brons bij het onderdeel breektesten en zilver bij stijlvormen. Lee won goud bij het onderdeel stijlvormen. De jongens trainen elke zaterdag bij Tang Soo Do Amstelveen aan de Burgemeester Haspelslaan.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:56

Slot op twee illegale bordeelwoningen in Amstelveen

Amstelveen – In de wijken Keizer Karelpark en Westwijk zijn op last van burgemeester Tjapko Poppens twee woningen gesloten omdat ze werden gebruikt voor illegale prostitutie. De gemeente en de politie kwamen de adressen op het spoor na meldingen van inwoners

Politiek vandaag 10:54

Nieuwbouw of renovatie zwembad De Meerkamp? Duidelijkheid in 2025

Amstelveen – Er komt in het voorjaar van 2025 duidelijkheid of het verouderde en energieslurpende zwembad De Meerkamp gerenoveerd wordt, of dat er een nieuw zwembad wordt gebouwd. Het College van B en W was van plan rond 2028 met een uitwerking van plannen voor De Meerkamp te komen, maar op initiatief van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) en D66 wordt de beslissing over de toekomst van het zwembad naar voren gehaald.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:00

Amstelveen van voorheen (412)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 412 een oude prentbriefkaart uit 1935 van het Oude Dorp met (links) de eerste Albert Heijn van Amstelveen. Het filiaal opende in 1924 de deuren, Albert Heijn zit dus inmiddels 100 jaar in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Vandaag is de dag dat Tram 25 officieel naar Uithoorn rijdt

Amstelveen / Uithoorn - Tram 25 doet vanaf vandaag, zondag 21 juli, officieel ook Uithoorn aan. Het project Uithoornlijn is daarmee afgerond en de tramverbinding Amsterdam Zuid - Amstelveen - Uithoorn is een feit.