Noah Staphorst met cosmetisch arts Eda van den Boogaard-Okatan. (Beeld: Jasmijn Fotografeert)
Advertorial Zakelijk

Arc of Beauty: ‘Eerlijk advies, veilige behandeling en natuurlijk resultaat’

Amstelveen - De gerenommeerde cosmetische kliniek Arc of Beauty heeft in de afgelopen periode een flinke klantenkring opgebouwd in Amstelveen en omgeving. Aanvankelijk gevestigd in de Dorpskerk in het Oude Dorp, is de kliniek inmiddels verhuisd naar een nieuw fraai onderkomen aan Noorddammerlaan in Bovenkerk.

Arc of Beauty is gespecialiseerd in filler- en botoxbehandelingen. Als je de nieuwe kliniek in Bovenkerk binnenstapt, voelt het gelijk vertrouwd en professioneel aan. En de ontvangst door eigenaresse Noah is zeer hartelijk. Noah Staphorst richtte Arc of Beauty 5 jaar geleden op in Enschede, terwijl ze voor haar studie onderzoek deed en schreef over cosmetische geneeskunde en de veiligheid daarvan.

Warm en kundig team

Inmiddels is het team uitgebreid met drie cosmetisch artsen. ‘Wij hebben een warm en kundig team, dat horen we ook terug van onze patiënten. Als je als team goed overweg kan met elkaar merk je dat terug op de werkvloer. Dokter Eda, Dokter Amra en Dokter Jacqueline zijn alle drie toegankelijke vrouwen die ieder hun bijdragen hebben gedaan aan onze filosofie. Dat wij echt kunnen staan voor veiligheid en een natuurlijk resultaat zijn wij erg trots op.’

Na een start in de Dorpskerk, is de net geopende nieuwe locatie in Bovenkerk - met een mooie ontvangstruimte en meerdere behandelkamers - een pareltje: schoon en steriel, maar ook stijlvol en warm; een ideale mix voor de uitstraling van cosmetische en medische kliniek.

Angst niet nodig

De kliniek is met name gegroeid door mond-tot-mond reclame. Veel klanten zijn meer dan tevreden en de kliniek scoort een 8,3 op KliniekErvaringen. Wat ook helpt: het taboe om naar een cosmetische kliniek te gaan, wordt meer en meer doorbroken. Voor sommige mensen is het inmiddels hetzelfde als naar de kapper of de schoonheidsspecialiste gaan: een stuk persoonlijke verzorging.

Uitgebreid en eerlijk (ethische verantwoord) advies, daar begint iedere behandeling bij Arc of Beauty mee. Drs. Amra Sabanovic, een van de cosmetisch artsen bij Arc of Beauty legt uit dat veel mensen - zeker diegenen die voor het eerst komen - vaak bang zijn dat er iets mis gaat en/of dat de behandeling een onnatuurlijk resultaat oplevert, maar die angst hoef je bij Arc of Beauty niet te hebben. ‘We onderscheiden ons door eerlijk advies, veilige behandelingen en een natuurlijk resultaat.’

Vrijblijvende intake

Noah ontdekte in haar onderzoek dat bij diverse cosmetische klinieken vaak een stuk informatie vooraf aan een behandeling ontbrak - en daar wilde ze verandering in brengen. ‘Daar staan wel heel erg voor: we leggen zeer uitgebreid uit wat een behandelingen inhoudt. Een intake is bij ons ook vrijblijvend, mensen kunnen daarna beslissen of ze willen of niet.’

Echo

‘Naast heel goed informeren, willen we mensen bovenal die veilige omgeving bieden,’ legt Noah uit. ‘We hebben bijvoorbeeld de beschikking over echoapparatuur en we hebben ook een echo-spreekuur. We maken dan een echografie van het gezicht, waarmee we vooraf aan een behandeling in kaart brengen waar de belangrijke bloedvaten in het gezicht lopen. Zo kunnen we enerzijds voorkomen dat er complicaties optreden en anderzijds een optimaal resultaat behalen’.

‘Mede omdat wij ook een complicatie spreekuur hebben waarbij we met de echo probleemgebieden lokaliseren en proberen op te lossen, zien wij ook dat het weleens misgaat,’ zegt ze. ‘Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door gecertificeerde cosmetische artsen. We hebben veiligheid echt heel hoog in het vaandel staan,’ verzekert ze.

Natuurlijk resultaat

Als het op het resultaat van de behandeling aankomt wil Arc of Beauty mensen vooral niet anders maken dan ze zijn: ‘We volgen internationale protocollen (ofwel MD-Codes). Alle mensen verouderen in principe hetzelfde. Onze filosofie is dat we met de behandelingen terugbrengen wat er al was, waardoor mensen altijd een natuurlijke uitstalling behouden. We draaien de klok als het ware een aantal jaar terug.’

Eerlijk advies betekent ook dat ze bij Arc of Beauty ‘nee’ zeggen als patiënten teveel willen. Wie er bij Arc of Beauty veel komen? Vrouwen en mannen tussen de 35 en 65. ‘Onze meeste klanten zijn van middelbare leeftijd die er gewoon weer even wat frisser en verzorgder uitzien, zie het als een mooie, natuurlijke opknapbeurt voor het gezicht.’

Behandelingen

Arc of Beauty biedt diverse behandelingen,waarbij botox-behandelingen ook kunnen worden uitgevoerd om aandoeningen als migraine, tandenknarsen of overmatig zweten tegen te gaan. En op filler-gebied kiezen veel klanten kiezen voor een liquid facelift of de 7 point lift, twee manieren om er weer frisser en beter uit te zien, terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Op de website www.arcofbeauty.com staan treffende voorbeelden van geslaagde behandelingen en is een overzicht te vinden wat deze kliniek allemaal voor je kan betekenen. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Arc of Beauty
Noordammerlaan 114
Amstelveen
www.arcofbeauty.nl

arc_of_beaty_vooraanzicht_c_Jasmijn Fotografeert.jpg

(Dit betreft een advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.