Davey Photography, Davey Baas
112

Auto en scooters in vlammen op aan Van der Hooplaan

Amstelveen - Aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft woensdagavond een felle brand gewoed. Twee geparkeerde scooters en een auto gingen daarbij verloren.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit de voertuigen; de Van der Hooplaan werd afgezet en de brandweer wist de felle brand spoedig onder controle te krijgen.

De brandweer kon niet voorkomen dat de twee scooters en een auto bezweken onder de hitte; dat gold ook voor een lantaarnpaal.

Het is nog onbekend hoe de brand is ontstaan. Ook de ambulance kwam ter plaatse, vermoedelijk omdat een omstander teveel rook inademde.

FOTO'S: DAVEY PHOTOGRAPHY, DAVEY BAAS


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.