VTF
112

Auto in vlammen op in Uithoorn

Uithoorn - In Uithoorn is in de nacht van zondag op maandag een personenwagen volledig uitgebrand op een parkeerplaats aan Fender.  

De brand werd rond kwart over 1 in de nacht ontdekt. De brandweer van Kazerne Uithoorn kon niet meer voorkomen dat de auto volledig verloren ging. Ook een naast de brandende wagen geparkeerde auto liep zware schade op.

De politie zette de omgeving van de brand af en startte direct een buurtonderzoek, waarbij diverse getuigenverklaringen werden afgenomen. Het onderzoek loopt nog.

Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken. Getuigen zouden personen hebben zien wegrennen.

Eerder dit jaar, tijdens oud & nieuw, werden in Uithoorn ook auto's in brand gestoken.

Foto: VTF


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.