Davey Photography, Davey Baas
112

Auto klapt op R-netbus

Aalsmeer - Een bestuurder van een personenwagen is zondagavond in Aalsmeer tegen een R-netbus gebotst.

Het ongeval gebeurde rond 9 uur op de kruising van de Oosteinderweg en de Van Cleeffkade (N196).

Hulpdiensten kwamen met grote spoed ter plaatse. Bij het ongeval zijn naar verluidt twee mensen gewond geraakt; ambulancepersoneel heeft zich over hen ontfermd.

De R-netbus (Lijn 340) was onderweg naar Haarlem en draaide net de provinciale weg op toen de bus in de linker voorflank werd geraakt door de Audi-personenwagen.

De weg is vanwege het ongeval door de politie gedeeltelijk afgesloten. Een onderzoek naar de toedracht van de aanrijding is opgestart.

112_ongeval_bus_audi_dp.jpg

112_ongeval_bus_dp3.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.