AVA niet blij met uitbreiding hotels in Amstelveen

AVA niet blij met uitbreiding hotels in Amstelveen Foto: pixabay.com

Amstelveen – De politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is niet blij met een voorgenomen uitbreiding van hotels in Amstelveen.


- Lees verder onder deze advertentie -

‘AVA ziet niets in de groei van de verblijfaccommodaties ten gunste van de Hotelbranche. Hoe geloofwaardig is het als je onze inwoners voorhoudt dat er in Amstelveen geen ruimte is om aan de vraag van betaalbare woningen te voorzien, maar wel ruimte om, bijvoorbeeld in het Oude dorp, Bovenkerk, Kronenburg en aan de rand van het Amsterdamse bos, de ontwikkeling en bouw van hotels toe te staan. Dit alles voor het economisch belang?!’, meldt de partij in een persbericht.

Stemverklaring

AVA meldt afgelopen week als enige partij middels een stemverklaring inde gemeenteraad te hebben aangegeven tegen de uitbreiding van hotels in Amstelveen te zijn. Dat deed de partij bij de behandeling van de Nota Accommodatiestrategie en toeristenbelasting.

Senioren- en starterswoningen

‘Wij zien hier liever in het algemeen belang, de bouw van seniorenwoningen om de doorstroming te bevorderen en starters woningen om jonge Amstelveners te behouden voor onze stad en deze kans te geven van economische en maatschappelijk waarde te zijn’, stelt Michel Becker van AVA.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties