NPB Media

Bedrijven in Amstelveen kiezen nog altijd voor buitenreclame

Amstelveen - Het blijft voor bedrijven in Amstelveen en de omgeving daarvan interessant om buitenreclame in te zetten. Buitenreclame draagt bij aan de naamsbekendheid van een organisatie, biedt je de mogelijkheid om consumenten de juiste kant op te sturen bij een nieuw geopende vestiging, enzovoorts.

De naamsbekendheid van organisaties neemt het snelst toe, wanneer gekozen wordt voor buitenreclame in Amsterdam. Kies hierbij voor een aanbieder, welke de buitenreclame op prominente plekken in de stad kan bevestigen. Denk aan straten als de Ruijterkade, de Haarlemmerweg, het Museumplein, de Zuidas, de Johan Cruijff ArenA, enzovoorts. Het verzekert organisaties ervan dat hun buitenreclame dagelijks door honderden of zelfs duizenden mensen gezien wordt.

Bereik een groot publiek tegen relatief lage kosten

De toepassing van verschillende vormen van buitenreclame maakt dat organisaties tegen een relatief laag tarief een groot aantal potentiële klanten weten te bereiken. Op dit punt verschilt buitenreclame sterk van online vormen van marketing. Denk bijvoorbeeld aan SEA, een afkorting van Search Engine Advertising, waarbij je biedt op ruimte in de zoekmachine om te adverteren. Zou je hetzelfde bereik willen behalen als met buitenreclame, dan lopen de kosten al snel hard op. Iets waar veel lokale ondernemers het budget niet voor hebben. De buitenreclame vormt een passend en vooral betaalbaar alternatief. Vaak wordt aangeraden te kiezen voor een mix van beide vormen van marketing.

Verschillende vormen van buitenreclame

Buitenreclame wordt in verschillende vormen aangeboden. Bekend zal onder meer een bord aan een lantaarnpaal in de stad zijn; lichtmastreclame. Je kunt deze vorm van buitenreclame inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, maar ook om voorbijgangers richting je nieuwe vestiging te begeleiden. Laat het reclamebord van een korte routebeschrijving voorzien. Alternatief voor lichtmastreclame is rotondereclame. Er zijn verschillende Nederlandse gemeenten waar je een rotonde kunt sponsoren. In ruil voor een reclamebord op de rotonde, dien je als organisatie zorg te dragen voor het onderhoud van het groen op de rotonde. Het kan onderdeel uitmaken van je missie om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen.

Aanbieders met een landelijke dekking

Waar het voor veel lokale ondernemers voornamelijk interessant is te adverteren in Amstelveen of bijvoorbeeld Amsterdam, hebben grotere organisaties baat bij advertenties verspreid door heel Nederland. Er zijn verschillende partijen welke een landelijke dekking bieden voor de toepassing van buitenreclame. Zo adverteer je niet alleen in Amsterdam, maar bijvoorbeeld ook in Groningen en Maastricht. Het helpt organisaties zichzelf snel op de kaart te zetten in Nederland.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.