NPB Media

Bedrijven in Amstelveen kiezen nog altijd voor buitenreclame

Amstelveen - Het blijft voor bedrijven in Amstelveen en de omgeving daarvan interessant om buitenreclame in te zetten. Buitenreclame draagt bij aan de naamsbekendheid van een organisatie, biedt je de mogelijkheid om consumenten de juiste kant op te sturen bij een nieuw geopende vestiging, enzovoorts.

De naamsbekendheid van organisaties neemt het snelst toe, wanneer gekozen wordt voor buitenreclame in Amsterdam. Kies hierbij voor een aanbieder, welke de buitenreclame op prominente plekken in de stad kan bevestigen. Denk aan straten als de Ruijterkade, de Haarlemmerweg, het Museumplein, de Zuidas, de Johan Cruijff ArenA, enzovoorts. Het verzekert organisaties ervan dat hun buitenreclame dagelijks door honderden of zelfs duizenden mensen gezien wordt.

Bereik een groot publiek tegen relatief lage kosten

De toepassing van verschillende vormen van buitenreclame maakt dat organisaties tegen een relatief laag tarief een groot aantal potentiële klanten weten te bereiken. Op dit punt verschilt buitenreclame sterk van online vormen van marketing. Denk bijvoorbeeld aan SEA, een afkorting van Search Engine Advertising, waarbij je biedt op ruimte in de zoekmachine om te adverteren. Zou je hetzelfde bereik willen behalen als met buitenreclame, dan lopen de kosten al snel hard op. Iets waar veel lokale ondernemers het budget niet voor hebben. De buitenreclame vormt een passend en vooral betaalbaar alternatief. Vaak wordt aangeraden te kiezen voor een mix van beide vormen van marketing.

Verschillende vormen van buitenreclame

Buitenreclame wordt in verschillende vormen aangeboden. Bekend zal onder meer een bord aan een lantaarnpaal in de stad zijn; lichtmastreclame. Je kunt deze vorm van buitenreclame inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, maar ook om voorbijgangers richting je nieuwe vestiging te begeleiden. Laat het reclamebord van een korte routebeschrijving voorzien. Alternatief voor lichtmastreclame is rotondereclame. Er zijn verschillende Nederlandse gemeenten waar je een rotonde kunt sponsoren. In ruil voor een reclamebord op de rotonde, dien je als organisatie zorg te dragen voor het onderhoud van het groen op de rotonde. Het kan onderdeel uitmaken van je missie om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen.

Aanbieders met een landelijke dekking

Waar het voor veel lokale ondernemers voornamelijk interessant is te adverteren in Amstelveen of bijvoorbeeld Amsterdam, hebben grotere organisaties baat bij advertenties verspreid door heel Nederland. Er zijn verschillende partijen welke een landelijke dekking bieden voor de toepassing van buitenreclame. Zo adverteer je niet alleen in Amsterdam, maar bijvoorbeeld ook in Groningen en Maastricht. Het helpt organisaties zichzelf snel op de kaart te zetten in Nederland.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.