Ben Verheijen (Beeld: Stadshart Amstelveen)

Ben Verheijen vertrekt bij Stadshart Amstelveen: 'Ik kijk met veel voldoening terug’

Amstelveen - Shopping Centre Manager Ben Verheijen van Stadshart Amstelveen verlaat na 16 jaar het Amstelveense winkelcentrum. Hij gaat in dezelfde rol aan de slag bij het nieuwe en innovatieve ‘Westfield Mall of the Netherlands’ in Leidschendam.

De afgelopen zestien jaar was Verheijen het aanspreekpunt in en rondom het centrum van Amstelveen: voor huurders, ondernemers, bewoners en de gemeente. 

Onder de leiding van Verheijen werd Stadshart Amstelveen twee keer uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’, werd twee keer de NRW Marketing Award in de wacht gesleept en kreeg het een 4-sterren classificatie toegekend. Verheijen was onder andere verantwoordelijk voor de optimalisatie van de klantbeleving. Een hoogtepunt was ook het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in 2014 tijdens de eerste Koningsdag.

Trots

Verheijen gaat een nieuwe uitdaging aan binnen de organisatie, maar gaat Amstelveen missen: 'Ik ben er trots op dat ik zestien jaar lang leiding heb mogen geven aan het team van dit toonaangevende winkelcentrum. Ik kijk met veel voldoening terug op alle contacten die ik heb mogen leggen in Amstelveen. Wellicht waren we het niet altijd met elkaar eens, maar dankzij de diepe betrokkenheid van de verschillende partijen waarmee ik heb samengewerkt, mogen we met zijn allen trots zijn op ‘ons’ Stadshart Amstelveen.'

Verheijen kijkt met goed gevoel terug op diverse hoogtepunten. 'Zoals de evenementen Winter Village, de mede-organisatie van het Japanfestival en de Kerstparade, de mooie projecten die we met KiKa hebben gedaan, het verkrijgen van een vijf sterren Keurmerk Veilig Ondernemen en het banenproject URWforJobs. Bovenal kijk ik dankbaar terug op de manier waarop we samen met alle ondernemers jaarlijks miljoenen bezoekers naar het Stadshart hebben weten te trekken'

Eduard Helwig opvolger

Ben Verheijen draagt het stokje over aan Eduard Helwig, voormalig Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer. Helwig is geen onbekende in Amstelveen. Zo heeft hij zes jaar gewerkt als Store Manager in de Bijenkorf en zat hij in het bestuur van de winkeliersvereniging.


Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 15:27

MayVy verrast winnares met heerlijk diner

Amstelveen - Eigenaresse Willow Le startte delicatessenzaak MayVy vanwege haar passie voor Aziatisch eten. Middels de social media campagne #MeandMayVy wilde ze haar producten onder de aandacht brengen. Haar doel om een community te creëren is gelukt. De online post met de meeste likes is bekend en graag verrast ze winnares Justine met een heerlijk diner voor 4 personen. 

Algemeen vandaag 10:05

Geef een boek cadeau: ‘Brief voor de koning’ voor leerlingen Groep 8

Amstelveen Kinderburgemeester Elina en wethouder Frank Berkhout (Onderwijs, D66) hebben samen het startsignaal gegeven voor  de campagne ‘Geef een boek cadeau’ , door op basisscholen Palet Zuid en Piet Hein het boek ‘Brief voor de koning’ van Tonke Dragt uit te delen aan groep acht.

Algemeen gisteren 14:53

Conflictscheidingen Amstelveense ouders: gemeente biedt hulp

Amstelveen - Om schade bij kinderen door scheidingen van ouders zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken probeert gemeente Amstelveen zogenoemde conflictscheidingen cq. vechtscheidingen bij Amstelveense ouders zoveel mogelijk te voorkomen met diverse soorten hulp en voorlichting.