Davey Photography, Rob Franken

Benefietavond voor Gym3 in 1890 met Lange Frans

Amstelveen - In Café Anno 1890 wordt zaterdag 16 februari 2019 een benefietavond gehouden voor sportschool Gym3. De sportschool werd eind januari getroffen door een explosie en moest op last van burgemeester Bas Eenhoorn de deuren sluiten.

Rapper Lange Frans is een van de initiatiefnemers van de benefietavond. Hij geeft uiteraard een optreden, maar ook andere artiesten (onder wie  John West en Jayh) zijn van de partij. Ook is er een veiling van items.

De benefietavond in Anno 1890 begint zaterdag 16 februari om 19.00 uur en om 19.30 uur worden al de eerste optredens gegeven. De entree bedraagt 10 euro.

Voor de sportschool werd ook een online-petitie gestart (zie hier) die al meer dan duizend keer is ondertekend. Doel is om de sportschool zo spoedig mogelijk weer te openen. De burgemeester besloot om veilgheidsredenen de sportschool maximaal vier weken op slot te doen, waarna een evaluatie volgt. 

 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.