B&O Hegeman & Artihome: samenwerking in exclusieve kwaliteit

B&O Hegeman & Artihome: samenwerking in exclusieve kwaliteit Foto: Fred Hegeman en Sven Tikkemeijer

Amstelveen - Een ultieme ervaring beleven op het gebied van beeld en geluid in combinatie met design meubilair. Dat kan sinds kort bij Artihome & Dirks interieur en Bang & Olufsen Hegeman die met een enthousiaste samenwerking de uitstraling van hun showroom naar een nog hoger plan hebben getild.

Artihome & Dirks interieur en Bang & Olufsen Hegeman, van oorsprong Amsterdamse familiebedrijven die in het begin van de twintigste eeuw werden opgericht, zetelen inmiddels alweer jaren tegenover elkaar aan de Amsterdamseweg. Beide zaken staan voor hoogwaardige en exclusieve kwaliteit waarbij alle tijd wordt genomen om ideeën en wensen van klanten om te zetten naar realiteit.

Topmerken

Bij Artihome vind je onder andere design ontwerpen van Artifort, Cor, De Sede, Walter Knoll, Gelderland, Kettnaker, Leolux, Pode, Intertime, Interlübke en Spectral in een prachtige collectie kasten, meubelen, verlichting en textiel.

Hegeman Audio & Video is Bang & Olufsen dealer voor de regio groot Amsterdam, het Gooi en heeft een tweede vestiging in Bussum.  Hier wordt oogstrelend beeld en geluid gecombineerd met de modernste Multiroom technieken en een ongekend bedieningsgemak. Naast Bang & Olufsen is Hegeman dealer voor het tv en audiomerk Loewe en voor Ruckus, dat een breed scala aan hoogwaardige indoor en outdoor smart WiFi-producten levert.

Studio

Sinds enige tijd is er bij B&O Hegeman een sfeervolle studio ingericht waar designmeubelen van Artihome zijn gecombineerd met Bang & Olufsen beeld en geluid. Hier kan iedereen de exclusieve kwaliteit ervaren in een perfect samenspel van vorm en functie. Andersom worden bij Artihome enkele prachtige audio- en video-toepassingen getoond.

Meer en meer

Maar de samenwerking gaat verder. Sven Tikkemeijer, samen met Adri van der Valk eigenaar van Artihome & Dirks interieur: ‘We willen in de toekomst vaker een gemeenschappelijke show organiseren en met meer regelmaat gezamenlijke acties ontwikkelen in onze showroom tijdens bijvoorbeeld een incidentele zondagopenstelling. We hebben gemerkt dat ‘toevallige’ samenwerking, zoals deze zich in het verleden heeft voorgedaan, een groot positief effect sorteerden.’

De samenwerking aan de voorkant gaat verder aan de achterkant. ‘We zijn onderscheidend in het adviseren, ontwerpen en uitvoeren van ideeën en wensen van onze klanten en ook daarin kunnen we elkaar aanvullen en versterken’, zo benadrukt Fred Hegeman. Hij vervolgt: ‘De kruisbestuiving is er eigenlijk altijd wel geweest, maar onze samenwerking heeft het laatste halfjaar een meer concrete vorm aangenomen.

We bedienen tenslotte hetzelfde hoge segment en hebben dezelfde  filosofie als het gaat om de relatie met onze klanten.’ De enthousiaste ondernemers kijken met groot vertrouwen en enthousiasme naar de intensivering van hun gezamenlijke uitstraling en nodigen belangstellenden van harte uit zich te laten inspireren in één van de twee showrooms.

Informatie

Bang & Olufsen Hegeman | Amsterdamseweg 418 Amstelveen | Telefoon 020 641 40 19 | info-amstelveen@bohegeman.nl | www.hegeman-audio-video.nl

Artihome & Dirks interieur | Amsterdamseweg 446 | Telefoon 020 641 85 22 | info@artihome.nl | www.artihome.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 38, april 2019]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties