B&O
Advertorial Zakelijk

B&O Hegeman lanceert nieuwe producten [Adv]

Amstelveen - Bang & Olufsen Hegeman lanceert op zaterdag 16 november 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur twee bijzondere nieuwe Bang & Olufsen-producten.

Op deze dag luidt Hegeman in de winkels in Amstelveen en Bussum een nieuw audiovisueel tijdperk in met de gloednieuwe BeoVision Harmony 77" Oled-tv en de BeoSound Stage-Soundbar.

'De BeoVision Harmony zal u compleet verrassen door onder meer het unieke vlindereffect. Deze unieke Oled-tv geeft een compleet nieuwe dimensie aan tv-kijken. Het uitzonderlijke design van de speciaal opvouwbare speakers kan alleen door Bang & Olufsen bedacht zijn. U zult dat ervaren als de Harmony op 16 november als een vlinder uit zijn cocon komt.'

Hegeman: 'Ook de geluidsbeleving van de nieuwe BeoSound Stage-Soundbar mogen we gerust zeer bijzonder noemen. Dit is niet zomaar een soundbar voor onder uw televisie. De soundbar is leverbaar met een aluminium, bronskleurig aluminium of massief gerookt eiken frame voorzien van Kvadrat-stof. De BeoSound Stage-Soundbar is te gebruiken als tv-soundbar met perfect geluid of als onderdeel van uw multiroom muzieksysteem.'

Voor iedere bezoeker heeft B&O Hegeman een leuke attentie klaarliggen. Beleef de magie van de beweging, het unieke geluid en het beeld op zaterdag 16 november 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur in de B&O Hegeman filialen, Amstelveen en Bussum: dit wilt u als B&O-fan toch niet missen?

B&O Hegeman
Amsterdamseweg 418
1181 BT Amstelveen

020 641 4019
https://www.hegeman-audio-video.nl/

 

[Advertorial]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.

Kunst & Cultuur vandaag 08:50

Corona-crisis zet voortbestaan Platform C op het spel; extra injectie van 270.000 euro

Amstelveen - Door de coronamaatregelen is Platform C, het samenwerkingsverband tussen de Muziek en Dansschool, Volksuniversiteit Amstelland en de Kunstuitleen Amstelveen, financieel in nog zwaarder weer terechtgekomen. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen en het aanbod coronabestendig te maken, is het College van B en W bereid een garantiesubsidie te verstrekken van 270.000 euro.

Kunst & Cultuur gisteren 16:30

Schouwburg Amstelveen kan letterlijk het dak op

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen wil de start van het nieuwe culturele seizoen begin september op bijzondere wijze van start laten gaan met een uniek buitenevenement op het dak van de Schouwburg-parkeergarage in het Stadshart. De gemeente juicht het initiatief toe en heeft aangegeven het evenement financieel te steunen.

Evenementen & Activiteiten gisteren 15:37

Amsteldijk scoort met nieuw zaterdagavonduitje

Amstelveen – Golf Amsteldijk in Amstelveen heeft met een speciaal zaterdagavonduitje op het golfpark een behoorlijke hit te pakken, die nog het meest te vergelijken is met de sfeer van een avondje bowlen, maar dan in de buitenlucht.

Algemeen gisteren 10:54

Corona-coulance voor snelheidsmaniak Beneluxbaan: rijbewijs eerder terug

Amstelveen - Een man die dreigde zijn baan/inkomsten en koophuis kwijt te raken nadat zijn rijbewijs was ingevorderd na een extreme snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden op de Beneluxbaan in Amstelveen dit voorjaar, blijkt van de rechter zijn rijbewijs 3 maanden eerder te hebben teruggekregen.