B&O
Advertorial Zakelijk

B&O Hegeman lanceert nieuwe producten [Adv]

Amstelveen - Bang & Olufsen Hegeman lanceert op zaterdag 16 november 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur twee bijzondere nieuwe Bang & Olufsen-producten.

Op deze dag luidt Hegeman in de winkels in Amstelveen en Bussum een nieuw audiovisueel tijdperk in met de gloednieuwe BeoVision Harmony 77" Oled-tv en de BeoSound Stage-Soundbar.

'De BeoVision Harmony zal u compleet verrassen door onder meer het unieke vlindereffect. Deze unieke Oled-tv geeft een compleet nieuwe dimensie aan tv-kijken. Het uitzonderlijke design van de speciaal opvouwbare speakers kan alleen door Bang & Olufsen bedacht zijn. U zult dat ervaren als de Harmony op 16 november als een vlinder uit zijn cocon komt.'

Hegeman: 'Ook de geluidsbeleving van de nieuwe BeoSound Stage-Soundbar mogen we gerust zeer bijzonder noemen. Dit is niet zomaar een soundbar voor onder uw televisie. De soundbar is leverbaar met een aluminium, bronskleurig aluminium of massief gerookt eiken frame voorzien van Kvadrat-stof. De BeoSound Stage-Soundbar is te gebruiken als tv-soundbar met perfect geluid of als onderdeel van uw multiroom muzieksysteem.'

Voor iedere bezoeker heeft B&O Hegeman een leuke attentie klaarliggen. Beleef de magie van de beweging, het unieke geluid en het beeld op zaterdag 16 november 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur in de B&O Hegeman filialen, Amstelveen en Bussum: dit wilt u als B&O-fan toch niet missen?

B&O Hegeman
Amsterdamseweg 418
1181 BT Amstelveen

020 641 4019
https://www.hegeman-audio-video.nl/

 

[Advertorial]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.