Best duur dat verduurzamen van je huis: welke subsidie zou jij willen?

Amstelveen - Amstelveners die best hun huis willen verduurzamen maar erg opzien tegen de kosten, kunnen bij de gemeente Amstelveen ideeën inbrengen welke subsidie hen zou helpen om toch aan de slag te gaan en een duurzaamheidsslag te maken.

Amstelveen wil graag van inwoners weten welke verduurzaming subsidie verdient. Via Denk Mee Amstelveen kunnen ideeën worden ingediend.

Daarbij is uitgangspunt dat de subsidie moet leiden tot energie- en CO2-besparing en de subsidie mag natuurlijk niet hoger mag zijn dan de gemaakte kosten. Voorts wijst Amstelveen huurders erop dat voor energiebesparende maatregelen aan huurwoningen toestemming nodig is van de verhuurder.

Amstelveen gaat aan de hand van de ingediende voorstellen beoordelen welke ideeën daadwerklijk subsidie verdienen. Je subsidie-idee indienen kan via deze link.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.