Amsterdamse Bostheater

Bezoekers bostheater komen voor niets; artiest was paspoort kwijt

Amstelveen - Een live-optreden van Peter Doherty in het Amsterdamse bostheater is gisterenavond tot teleurstelling van tal van bezoekers op het laatste moment afgelast.

De bezoekers moesten vlak voor aanvang van het concert vernemen dat het de artiest niet gelukt was te komen en dat de show was geannuleerd, omdat hij bij een optreden in Belfast de avond ervoor zijn paspoort kwijt was geraakt. Van de Ierse autoriteiten zou hij niet naar Amsterdam hebben mogen vliegen.

Bezoekers kwamen van heinde en verre (sommigen uit het buitenland) en moesten soms uren reizen voor het concert, maar moesten dus teleurgesteld rechtsomkeert maken. Zowel de organisatie van het concert als de artiest hebben via social media excuses aangeboden. Mensen die een kaartje hadden krijgen vandaag nader bericht van de organisatie. 


Meer nieuws

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.