Amsterdamse Bostheater

Bezoekers bostheater komen voor niets; artiest was paspoort kwijt

Amstelveen - Een live-optreden van Peter Doherty in het Amsterdamse bostheater is gisterenavond tot teleurstelling van tal van bezoekers op het laatste moment afgelast.

De bezoekers moesten vlak voor aanvang van het concert vernemen dat het de artiest niet gelukt was te komen en dat de show was geannuleerd, omdat hij bij een optreden in Belfast de avond ervoor zijn paspoort kwijt was geraakt. Van de Ierse autoriteiten zou hij niet naar Amsterdam hebben mogen vliegen.

Bezoekers kwamen van heinde en verre (sommigen uit het buitenland) en moesten soms uren reizen voor het concert, maar moesten dus teleurgesteld rechtsomkeert maken. Zowel de organisatie van het concert als de artiest hebben via social media excuses aangeboden. Mensen die een kaartje hadden krijgen vandaag nader bericht van de organisatie. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Avondklok: Amstelveen by night (1)

Amstelveen - Nu de avondklokperiode is ingegaan deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze eerste aflevering: het kunstwerk dat niet meer zo prominent aanwezig is in het centrum van Amstelveen, maar dat natuurlijk nog steeds in Amstelveen staat: dat we het niet vergeten :-) Der Bogen in de Stadstuinen.

112 gisteren 13:50

Gewonde bij botsing op Handweg

Amstelveen - Bij een botsing tussen twee personenwagens op de Handweg in Amstelveen is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt.

112 gisteren 10:31

Nachtelijke slooptocht groep jongeren komt hard aan in Oude Dorp

Amstelveen - Ondernemers en bewoners in het Oude Dorp van Amstelveen zijn verbolgen over de slooptocht die afgelopen nacht in de Stationsstraat en Dorpsstraat werd gehouden. Een groep van circa 6 tot 8 jongeren zou volgens diverse getuigen verantwoordelijk zijn voor het ingooien van meerdere ramen van winkels en voertuigen en het plegen van vernielingen.

Algemeen gisteren 09:19

Bizarre slooptocht door Oude Dorp Amstelveen

Amstelveen - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn talloze ramen ingegooid en vernielingen gepleegd in het Oude Dorp van Amstelveen. Veel winkeliers zijn de dupe.