'Bij ons koop je een fiets die écht bij je past’

Amstelveen - ‘Het is voorbij gevlogen’, zeggen Bert en Gonnie van Rietschoten eensgezind over het tienjarig bestaan van hun tweewielerspeciaalzaak Van Rietschoten aan het Amstelveense Keizer Karelplein dit jaar. Tien jaar geleden, op 1 januari 2008, namen zij de zaak van toenmalige eigenaar M.J. de Boer over en sindsdien bedienen zij met groot enthousiasme een uitgebreide en vaste klantenkring die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt.

Bert van Rietschoten was op het moment van de overname enkele jaren werkzaam voor M.J. de Boer maar zit wel al ruim 39 jaar in het ‘vak’. Bert en zijn vrouw Gonnie vertellen met veel passie over hun bedrijf, over de ontwikkelingen in hun branche de afgelopen decennia en wat zij vanaf het begin af aan hebben willen betekenen én kunnen betekenen voor klanten als het gaat om kwaliteit, deskundig advies én servicegerichtheid.

Persoonlijk

‘Bij ons koop je een fiets die ook écht bij je past’, zegt Bert van Rietschoten dan ook vol overtuiging. ‘En gelukkig merken we dat mensen weer veel vaker voor persoonlijk advies en kwaliteit gaan. Want uiteindelijk haalt men bij bijvoorbeeld het online aanschaffen van een tweewieler toch bakzeil als het gaat om garantie en service.’ ‘Onze kracht is dat we goed naar de klant luisteren, eerlijk zijn, advies op maat geven en een uitmuntende service bieden,’ vult Gonnie haar man aan. ‘Wij bieden een totaalpakket en zijn er echt voor onze klanten. Een aankoop bij ons is altijd in combinatie met onderhoud, service, een verzekeringsvoorstel én een duidelijk en uitgebreid advies op maat.’

Aantrekkelijk

Tweewielerspeciaalzaak Van Rietschoten is dealer van Gazelle, Batavus, Cortina, Pegasus, Alpina, Alba, Puky en Loeki. In de ruime en overzichtelijke winkel is een aantrekkelijk assortiment te vinden van stads- en sportfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en allerhande accessoires. Van Rietschoten heeft de beschikking over een moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie met een eigen haal- en brengservice en staat altijd voor de klanten klaar. Voor, tijdens en zeker na de aankoop.

 

Informatie

Breng een bezoekje aan de winkel en profiteer van diverse aanbiedingen! Van Rietschoten Tweewielers | Keizer Karelplein 12 | Telefoon 020 641 36 14 | www.vanrietschotentweewielers.nl |Open:  ma. 13.00 tot 18.00 uur, di-vrij 08.30-18.00 uur; za. 09.00-17.00 uur.

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine] 

Meer nieuws

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws