Henk Zegwaard (l) en Marcel Kunst (r) in het zonnetje gezet.

BIZ Oude Dorp: Afscheid Henk Zegwaard, felicitaties voor Marcel Kunst

Amstelveen - Ondernemers van het Oude Dorp verenigd in de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) hebben recent op de algemene ledenvergadering afscheid genomen van Henk Zegwaard.

De fietsspecialist die onlangs de deuren van zijn winkel sloot en van zijn pensioen gaat genieten kreeg een sinaasappelboompje met gouden gieter overhandigd door Marri-Anne en Katharina, namens de BIZ. Met daarbij de wens dat Henk samen met zijn echtgenote nog vele jaren in goede gezondheid  mag genieten van alle vrijheid na alle jaren hard werken.

Gemeente Amstelveen

Ook Gemeente Amstelveen liet zich ook niet onbetuigd en Tom van Dijk mocht namens burgemeester en wethouders Henk verrassen met een prachtige bos bloemen en een brief van de burgemeester en een persoonlijk cadeau van Tom.

Marcel Kunst 50 jaar

Marcel Kunst, mede-eigenaar van het succesvolle café Het Wapen van Amstelveen in het Oude Dorp, vierde afgelopen zaterdag zijn 50e verjaardag. In het bijzijn van zijn lieftallige vrouw Lisette lieten kinderen, familie en heel, heel  veel vrienden en vriendinnen zien hoe geliefd Marcel is.

Ode

Ook tal van BIZ-ondernemers kwamen de muzikale horecaman feliciteren. ‘Het lijkt wel Koningsdag’, riep iemand. Accordeonist André Vrolijk zette de sfeer neer voor een prachtige avond die plaats vond in…. Café Thijs. ‘Dit laat maar weer eens zien hoe ondernemers omgaan met elkaar in het Oude Dorp’, meldt de BIZ. De compagnon van Marcel, Theo, bracht samen met goede vriend Allard een geweldige ode aan Marcel met een persoonlijk lied. Uiteraard zong Marcel zelf nummers mee. 'Het was ‘een prachtige avond - voor een prachtig mens’, meldt de BIZ.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.