Pixabay

Brandweer deelt Valentijnsrozen uit op Amstelveense weekmarkt

Amstelveen - De Brandweer Amsterdam-Amstelland deelt op vrijdag 14 februari op verschillende locaties in de regio rozen uit: in Amstelveen op de vrijdagmarkt op het Stadsplein.

Vanaf 14:00 uur staan brandweervrouwen en -mannen op verschillende locaties klaar in de regio Amsterdam-Amstelland om rozen uit te delen. In Amstelveen kun je medewerkers van de brandweer dus vanmiddag vinden op de markt op het Stadsplein. 

Brandveilig
Met de roos wilt de brandweer aan de burgers laten zien dat ze om hen geven, ze altijd voor ze klaarstaan, maar ook dat ze mensen graag willen helpen om brandveilig te leven.

Aan de rozen is een kaartje bevestigd waarop gegevens staan om brandveilighiedsmaatregelen te treffen in huis. Burgers kunnen een afspraak maken voor een woningbezoek met gratis advies én rookmelder door het formulier in te vullen op brandweer.nl/aanvragenrookmelder, te bellen met 020 - 555 6000 of een mail te sturen naar samenbrandveilig@brandweeraa.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws