Artistieke impressie

Brasserie 10 krijgt metamorfose

Amstelveen - Horeca-gelegenheid Brasserie 10 bij Golfbaan Amsteldijk in Amstelveen ondergaat begin 2020 een ingrijpende metamorfose.

De Brasserie krijgt een nieuwe inrichting met een compleet nieuwe bar op een nieuwe plek en ook gaat de Brasserie verder met een nieuw logo dat beter bij de landelijke omgeving past. [Tekst gaat verder onder foto]

 

Verbouwing

De verbouwing start 13 januari 2020 en duurt tot en met 21 februari 2020. Gedurende de verbouwing blijft de Brasserie wel wel geopend: gasten zijn welkom in een luxe tent, maar wel met een iets kleinere kaart dan normaal. Op 21 februari 2020 opent de vernieuwde Brasserie weer de deuren en is iedereen van harte welkom om het resultaat te zien. [Tekst gaat verder onder foto]

Brasserie 10 is gelegen op het terrein van Golf Amsteldijk en bestaat alweer 7 jaar. Circa drie 3 jaar geleden werd de Brasserie al uitgebreid met een serre, waardoor de ruimte ook zeer geschikt is voor het vieren van een besloten feestje of zakelijk event.

Populair

De horecaplek groeide al snel uit tot een geliefde plek om gezellig te lunchen of te dineren. Enerzijds door de rustige ligging en de landelijke sfeer in de oude boerderij (voorheen van de Amstelveense boer Van Schaik) en anderzijds vanwege de voortreffelijke kaart.  Met de vernieuwing wil Brasserie 10 naar een 10, zoals het horecabedrijf stelt.

Artistieke impressies: Brasserie 10


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.