Burgemeester Bas Eenhoorn. [Beeld: Anko Stoffels]
Advertorial Politiek

Burgemeester Eenhoorn betreurt late afzegging SP

AMSTELVEEN - Bas Eenhoorn heeft teleurgesteld gereageerd op de late afzegging van de SP voor het afscheidsetentje tijdens de gemeenteraadsvergadering van 28 maart 2018.

SP Amstelveen liet eerder weten dat de partij weigert om deel te nemen aan het afscheidsetentje en ook de gemeenteraadsvergadering wil boycotten. De partij noemt het een ‘gotspe' om de vergadering te vervroegen in verband met een ‘eigen feestje’.

Standpunt

Via een tweet van de gemeente laat Eenhoorn weten dat hij het standpunt van de SP betreurt, “Jammer dat de SP zo laat afzegt voor het afscheidsetentje van de gemeenteraad”, zegt Eenhoorn. “Ik had dit graag gehoord toen we dit afspraken met de fractievoorzitters.” De burgemeester laat ook weten dat de vergadering om 17.00 uur begint in plaats van om 16.00 uur.

Geef uw mening

Verkiezingen Amstelveen: op welke partij stem jij?

Breng je stem uit!

Totaal 2811x gestemd

Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.